IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NASTAVLJA SE Potjera za ALIJOM Balijagićem koja se i zahuktava: Policija koristi helikoptere i dronove– mještani u strahu! (foto)

Bijelo Polje nalazi se u obruču svih raspoloživih policijskih jedinica Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever”, Protivterorističke jedinice, policijskijskih pasa i helikopterske jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore, u višesatnoj potrazi za osumnjičenim Alijom Balijagićem, saznaje portal Standard iz policije.

Potraga za opasnim i naoružanim Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo brata i sestre, Milanke i Jovana Madžgalj u starih oko 50 godina, koji su ubijeni sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, u rejonu Tomaševo, traje preko petnaest sati.

Policija je u potragu uključila helikopter i dronove, a u Bijelo Polje je stigao i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, prenosi RTCG.

Kako saznaje portal Standard iz policije, građanke i građani Bijelog Polja se i dalje upozoravaju na oprez.

,,Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti ‘Sjever’ Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica”, naveli su iz Uprave policije.

Čitaj još:   SANDŽAK - 'PALI' šverceri NARKOTIKA

Dodali su da apeluju na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.

Naime, on se sinoć poslije 21 sat vratio kod njih, gdje su odbili da mu otvore vrata, te ga prijavili policiji, koja je došla, između ostalog, i zbog prijetnji upućenoj jednoj komšinici da će spavati kod nje.

Nakon toga, kada je policija otišla, Balijagić je, kako saznajemo, zapucao na Milanku i Jovana Madžgalja sa spoljašnje strane i usmrtio ih.

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more