IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U NOVOM PAZARU- Na ahiret preselio ELDIN Muratović- GARO: “Otišao je čovjek koga su svi voljeli”- Danas dženaza… (foto)

Dana 25. oktobra 2024. godine, u 00:05 sati, Novi Pazar je zavijen u tugu zbog iznenadne smrti Eldina Gara Muratovića, čovjeka kojeg su svi u gradu voljeli i poštovali. Garo, kako su ga zvali prijatelji i sugrađani, preselio je na Ahiret u 43. godini života, nakon kratke bolesti. Ovaj iznenadni gubitak ne predstavlja samo tragediju za njegovu porodicu već i za cijeli grad, koji je izgubio jednog od svojih najomiljenijih sugrađana.

Dženaza će se obaviti u petak, 25. oktobra 2024. godine, na groblju Gazilar, a polaziće od Islamskog centra Gazilar nakon ikindije namaza. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući na Višegradskoj ulici broj 46.

Eldin Garo Muratović, rođen 1981. godine, bio je poznat kao vlasnik nekoliko lokala u centru grada i aktivan u prodaji nekretnina. Iako je bio krupne građe, njegov blagi osmijeh i tihi karakter bili su njegov zaštitni znak. Uvijek je bio spreman pomoći, nikada govoreći loše o drugima. Nije bilo osobe u Novom Pazaru koja ga nije voljela i poštovala.

Čitaj još:   DRAMA S "KRALJICOM DŽEPAROŠA": Policajci zatekli SABAHETU Džindo na stolici...

Garo je ostavio iza sebe suprugu Azru, sinove Džemila i Dženana, oca Safeta, majku Ismetu, sestru Almasu, zeta Almir, sestriće Amara, Hanu, Dževahiru, amidžu Rifata, te brojne prijatelje i rodbinu. Njegov odlazak ostavio je neizbrisiv trag u srcima svih koji su ga poznavali.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more