IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS u Pljevljima: U pljevaljskoj bolnici ranien neuropsihijatar Dr Ilhan Tursumović, uhapšen osumnjičeni D. V… (foto)

“D.V. je fizički, a zatim i uz upotrebu noža, napao doktora u Opštoj bolnici Pljevlja i nanio mu povrede u predjelu grudi”, kazali su iz policije.

Foto: TV PljevljaFoto: TV Pljevlja

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima Saša Grbović kazao je da je Tursumović zadobio ubod u predjelu abdomena i posjekotine na šakama i grudima

Pljevljak D.V. (65)je uhapšen zbog sumnje da je danas u pljevaljskoj bolnici nožem ranio neuropsihijatra dr Ilhana Tursumovića, saopšteno je iz Uprave policije. Navodno D.V. je danas došao u bolnicu i napao Tursumovića jer je doktor prethodni dan odbio da mu potpiše ljekarsko uvjerenje za nošenje oružja.

“D.V. je fizički, a zatim i uz upotrebu noža, napao doktora u Opštoj bolnici Pljevlja i nanio mu povrede u predjelu grudi”, kazali su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama TV Pljevlja D.V. je inače pacijent dr Tursumovića.

Čitaj još:   Još jedan poziv na ostavku, pa postupak- šta će biti s poslanicima koji sjede u dvije fotelje... (foto, video)

Povrijeđeni dr Tursumović podvrgnut je hiruškoj intervenciji.

Direktor Opšte bolnice Pljevlja dr Saša Grbović je za TV Pljevlja saopštio da su konstatovane ubodne rane u predjelu grudnog koša i abdomena i posjekotine po rukama i šakama, i nije životno ugrožen.

“O težini povreda izjasniće se medicinsko osoblje, dok se od postupajućeg tužioca očekuje pravna kvalifikacija djela”, naveli su iz policije.

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima Saša Grbović kazao je da je Tursumović zadobio ubod u predjelu abdomena i posjekotine na šakama i grudima…

izvor CdM.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   SARAJEVO: Manfred Weber u posjeti BiH- DODIKU VAŽNA PORUKA, nastavite sa neustavnim aktivnostima, nećemo vam davati novac… (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more