IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIKA Aleksić napokon pred licem pravde! Poslije haosa i dva odlaganja, nastavlja se suđenje… (foto)

Miroslav Aleksić izgleda neprepoznatljivo u odnosu na prošla suđenja…

Suđenje samozvanom profesoru glume, Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume, danas se nastavlja pred Višim sudom u Beogradu.

Mika Aleksić izgleda jako loše, jedva hoda, mršavog stasa. Toliko je izgubio na težini da mu farmerke vise. Izgleda neprepoznatljivo u odnosu na prošla suđenja.

Podsetimo, s obzirom na to da se Miroslavu Miki Aleksiću na prethodnom ročištu 20. septembra naprasno slošilo, tri dana kasnije je suđenje trebalo da bude nastavljeno, međutim, on se nije pojavio iz zdravstvenih razloga. 

Zbog toga je sudija ponovo naložio da se uradi procena njegove sposobnosti, s obzirom na to da Aleksić ide na hemioterapiju.

Čitaj još:   PARIZ OI 2024- NOĆ ZA PAMĆENJE: “Dream Team” ostao na vrhu, predvođeni veličanstvenim Curryjem srušili Francuze i osvojili zlato... (foto, video)

Na suđenju 20. septembra bilo je predviđeno da govore svedoci koji su imali saznanja o dešavanjima u školi glume, ali i onome kroz šta su žrtve Aleksića proživele.

Na suđenje je došla i žrtva Aleksića, Milena Radulović, njeni roditelji, kao i glumac Radovan Vujović čije je saslušanje bilo predviđeno.

Izvor: Informer.rs

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

SARAJEVO: KOMŠIĆ PORUČIO DAČIĆU, MJESTO TI JE U HAGU…

Lider DF-a i kandidat stranke za člana Predsjedništva BiH iz Read more