IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽESTOKO U NOVOM PAZARU: Navijači se sukobili s policijom, ima povrijeđenih… (foto)

Novi Pazar, 21. oktobar 2024— Danas su u Novom Pazaru izbili ozbiljni nemiri kada su navijači FK Novog Pazara pokušali da prekinu fudbalsku utakmicu. Sukobi su se rasplamsali u tri ključne ulice: Višegradskoj, Veljka Vlahovića i Kosančićevoj, gde je situacija izgledala gotovo kao ratno stanje, s navijačima koji su napali policijske snage u pokušaju da prekinu utakmicu.

Redakcija je došla u posed ekskluzivnih video snimaka sukoba, na kojima se jasno vidi da je situacija u ulici Kosančićeva bila najdramatičnija. Žestoki sukobi između navijača i policije eskalirali su u ovom delu grada, gde su navijači upotrebljavali pirotehnička sredstva, baklje, pa čak i “topovske udare” kako bi izazvali prekid utakmice.

U ulici Veljka Vlahovića, sukobi su bili nešto manje intenzivni, ali su se i dalje čule eksplozije i uzvikivale parole dok su se navijači sukobljavali sa policijskim snagama. Policija je pokušavala da zadrži kontrolu nad situacijom, ali su napadi dolazili sa više strana, što je dodatno otežalo smirivanje gužve.

Čitaj još:   STRAVİČNA TRAGEDİJA- KO JE UBIO ALEKSANDRU (17) IZ PRIBOJA: Otac pronašao tijelo u podrumu

Prema izveštajima s terena, nasilje se proširilo i na Višegradsku ulicu, gde su demonstranti blokirali saobraćaj i nastavili sukobe s policijom.

Utakmica je prekinuta zbog konstantnih “topovskih udara” i eskalacije sukoba. Zvaničnici su pokušavali da umire situaciju, ali bez uspeha, dok su stanovnici izražavali zabrinutost zbog sigurnosti i potencijalnih posledica ovih nereda.

Tokom sukoba, povređen je jedan policajac koji je pokušavao da obuzda nasilne navijače. Njegovo stanje je trenutno stabilno, a medicinska pomoć mu je pružena na licu mesta. Policija je pojačala prisustvo u gradu kako bi sprečila dalje incidente.

Ovaj incident dodatno je pogoršao već napetu situaciju između navijača i policije, s obzirom na to da su nemiri postali učestali u poslednjim nedeljama. Video snimak, koji pokazuje kako su ulice grada izgledale kao bojno polje, možete pogledati ispod teksta.

foto: agencija sana

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more