IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rožaje obavijeno tugom: U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, SAIT Ljajić POGINUO a supruga u kritičnom stanju… (foto)

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u mjestu Mateševo, opština Kolašin, u kojoj je život izgubio Sait Ljajić, mladić iz Rožaja, dok je njegova supruga B.Ljajić teško povrijeđena i trenutno se nalazi u kritičnom stanju. Ljekari se bore za njen život u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

Prema informacijama iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije, nesreća se dogodila oko 21:20 sati, a u nesreći su učestvovala dva vozila. Okolnosti koje su dovele do sudara još uvijek se istražuju, dok se porodica i prijatelji mole za brz oporavak supruge Sabine, koja se nalazi u komi.

Na društvenim mrežama pojavile su se emotivne objave prijatelja i poznanika nastradalih, izražavajući podršku porodici nastradalih.

“Još jedan mladi život, Allah da olakša roditeljima, a njemu podari Džennet”, stoji u jednoj od poruka, dok se u drugoj apeluje na zajednicu da upute dove za Sabinin oporavak: “Molim vas da svi uputimo dovu Gospodaru da je sačuva i izvede iz kome.”

Ova tragedija potresla je Rožaje, a mnogi su se putem društvenih mreža oprostili od voljenog B. Lj., dijeleći uspomene i slike s njim. Njegov osmijeh i dobrota ostaju u srcima onih koji su ga poznavali, dok zajednica stoji uz porodicu u ovim teškim trenucima.

izvor: sandzakdanas.me

Čitaj još:   LIDIJA Kljajić poručila MILOŠU Vučeviću: Crna Gora se nikad nikoga nije bojala, a kamoli vaših praznih izjava... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more