IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANISLAV Nenezić poručio ALEKSI Bečiću: Zlatno je ćutanje, bolje vam “pristaje”… (foto)

Lider partije koja svake izbore “igra” u nekim novim dresovima, po naređenju obukao je onaj iz 2006. i “održao” čas istorije, poručio je Nenezić

“Nakon “časova” matematike na kojima je pokazao da demagogija ne može “pobijediti” facijalnu ekspresiju, a što je uslijedilo nakon izbornog debakla, lider partije koja svake izbore “igra” u nekim novim dresovima, po naređenju obukao je onaj iz 2006. i “održao” čas istorije”, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) i predstavnik Evropskog saveza, Branislav Nenezić. 

Nenezić je prokomentarisao izjavu lidera Demokrata i potpredsjednika Vlade Alekse Bečića koji je kazao da “srpski jezik od 2007. nije tretiran bratski i jednako kao crnogorski”

““Zamjeniče” premijera, umjesto što držite predavanja o “nepravdama” od prije 17 godina sjetite se malo bliže prošlosti, CEDIS-a, Pošte Crne Gore, Skijališta Crne Gore i svega onog što je vaša “zlatna” partija, pardon, ruka dotakla i očigledno razorila.

Čitaj još:   PJEVAČICA KOJA JE OČARALA I TITA I FIDELA KASTRA... (foto)

I zlatno je ćutanje, bolje vam “pristaje”, mada svakako vas nisam računao u onih “mojih” 40% ministara. Da vidimo ostalih 33, tik tak…”, poručio je Nenezić

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more