IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: MILAN Lekić podnio ostavku, platiće štetu na vozilu… (foto)

Predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milan Lekić, podnio je ostavku na tu funkciju.

Podsjetimo, Lekić je u petak veče uhapšen u Pljevljima nakon što je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi upravljajući službenim vozilom, u alkoholisanom stanju.

“Poštovani članovi Odbora direktora, zaposleni Rudnika uglja, građani Pljevalja i Crne Gore, ovim putem želim da vas obavijestim da podnosim ostavku na funkciju predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja. Ovu odluku donosim kao odgovoran čovjek, smatrajući da je, uzevši u obzir sve okolnosti, u ovom trenutku to jedino adekvatno rješenje”, kazao je Lekić u saopštenju.

Kako je naveo, od svog dolaska na ovu poziciju, uvijek sam imao na umu odgovornost koju nosimo prema našim sugrađanima i svim građanima Crne Gore. Svim svojim zalaganjem stremio sam da služim interesima Pljevljaka, njihovom blagostanju i napretku.

“Tokom mog mandata na mjestu Izvršnog direktora i predsjednika Odbora direktora Rudnik uglja je napravio najbolje rezultate u svojoj istoriji i tome mogu da svjedoče kako građani Pljevalja, tako i cijele Crne Gore”, poručio je Lekić.

Čitaj još:   MILAN Lekić, promili koji još čekaju kaznu na Sudu za prekršaje u Bijelom Polju... (foto)

On je kazao da će nadoknaditi štetu pričinjenu na službenom vozilu.

“A kada je u pitanju materijalna šteta pričinjena na službenom vozilu “Infiniti”, Rudniku uglja ću je nadoknaditi iz sopstvenih sredstava”, naveo je on.

Uvjeren sam, dodaje, da su građani zaslužili najbolje, te ću i u budućnosti nastaviti da se borim za njihova prava i interese.

“Pljevlja i Pljevljaci ostaju moja posvećenost do kraja mog života”, zaključio je Lekić.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more