IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CIJELI GRAD TUGUJE: Na ahiret preselio mali ALI Karišik- Beba koja je ispala kroz prozor u Novom Pazaru… (foto)

Cijeli grad tuguje za detetom…

Novi Pazar je u šoku zbog tragične smrti dvogodišnjeg dečaka, Alija Karišika, koji je preminuo 13. oktobra 2024. godine u 21:45 sati. Dečak je nastradao u nesreći prilikom pada sa četvrtog sprata zgrade u Ulici Stefana Nemanje.

Iako je medicinski tim odmah reagovao i pokušao da ga preveze u Beograd, dečak je, nažalost, podlegao povredama tokom puta.

Dženaza će biti obavljena u ponedeljak, 14. oktobra 2024. godine, na Velikom groblju, a povorka će krenuti od Bor džamije posle ikindije namaza. Hatar će se održati u porodičnoj kući u Ulici Stefana Nemanje 212, ulaz broj 1.

Smrt malog Alija duboko je pogodila njegovu porodicu i građane Novog Pazara. Ožalošćeni su otac Emil, majka Biršena, dedovi Ednan i Tahir, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Ovaj tragični događaj ostavio je grad u velikoj tuzi, a mnogi se okupljaju kako bi pružili podršku porodici u ovim teškim trenucima.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Djevojku (20) usmrtio auto ispred kuće, nisu podigli ručnu... (foto)

Podsećamo, dete koje je palo sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru danas oko 16 časova, preminulo je na putu za Beograd gde je upućeno zbog težine povreda.

Dečak star 18 meseci je posle pada sa teškim povredama baze lobanje i prelomima ekstremiteta, posle zbrinjavanja u novopazarskoj bolnici, upućeno u Beograd.

Na putu je došlo do pogoršanja stanja deteta, nakon čega je reanimirano u kraljevačkoj bolnici.

  • Oko Magliča dete je prestalo da diše, nakon čega je reanimirano dva sata kod nas – rekao je direktor Opšte bolnice u Kraljevu doktor Zoran Mrvić.

izvor: eksluziva.ba

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more