IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAZAR TUGUJE: Na ahiret preselio ERSAN Šemsović (26)- srce iznenada prestalo kucati… (foto)

Ersan Šemsović, mladić iz novopazarskog prigradskog naselja Lukare, iznenada je preselio na Ahiret u svojoj 26. godini života, ostavljajući za sobom ožalošćenu porodicu, prijatelje i širu zajednicu.

Njegova smrt, uzrokovana srčanim zastojem, šokirala je njegovu porodicu i sve koji su ga poznavali i voljeli. Poznat po svojoj skromnosti, vedrom duhu i srdačnom odnosu prema ljudima, Ersan je bio cijenjen i voljen član zajednice.

Ersan Šemsović, mladić iz prigradskog naselja Lukare, preselio je iznenada na Ahiret u svojoj 26. godini života. Uzrok smrti bio je srčani zastoj, što je šokiralo njegovu porodicu, prijatelje i širu zajednicu. Njegova prerana smrt ostavila je dubok trag među svima koji su ga poznavali.

Šemsović je bio poznat po svojoj skromnosti i vedrom duhu, a zajednica u kojoj je odrastao uvijek će ga pamtiti po dobrom. Iako su mu roditelji preselili prije nekoliko godina, Ersan je uspio izgraditi svoj život sa suprugom Hafizom, s kojom je dijelio poseban odnos ispunjen ljubavlju i razumijevanjem.

Čitaj još:   MOSKVA- ŠOK I NEVJERICA: Putin je u smrt poslao 900 specijalaca i izgubio milijarde dolara... (foto + video)

Iza sebe je ostavio suprugu Hafizu, te braću Kenana i Ertana, sestru Edisu i mnogobrojne članove porodice.

Dženaza-namaz se klanjala u petak, 11. oktobra 2024. godine, na mezarju u Jošanici, nakon ikindije-namaza. Hatar se obavljai u porodičnoj kući u Jošanici, gdje se rodbini i prijateljima može pružiti podršku u ovim teškim trenucim

Neka mu Allah podari vječni rahmet, a porodici sabur u ovim teškim danima.

izvor: sandzacke.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more