IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NA CRNOM MORU- „Sokoli” ostali na nuli: Crna Gora imala šansu protiv jake Turske pa kapitulirala u nastavku… (foto, video)

Treći poraz naših fudbalera u B Ligi nacija…

SAMSUN: Svijet, Sport, vijesti, 12. X 2024… 00: 15… NA CRNOM MORU- „Sokoli” ostali na nuli: Crna Gora imala šansu protiv jake Turske pa kapitulirala u nastavku… (foto, video)

Tri utakmice- tri različita utiska, ali ishod je uvijek bio isti. Ništa novo u Ligi nacija, Crna Gora je zabilježila treći uzastopni poraz i jedina je bez bodova u Ligi B grupi 4 ovog evropskog takmičenja.

Crnogorski fudbaleri su treći put poraženi u B Ligi nacija – večeras je bolja bila Turska koja je u Samsunu slavila 1: 0.

Crna Gora je poražena i u trećoj utakmici Lige nacija, ovog puta u Bursi od selekcije Turske sa 1:0.

Gol odluke postigao je Kahveči u 69. minutu i tako zakovao našu selekciju na dno tabele.

Dakle, ništa novo u Ligi nacija, Crna Gora je zabilježila treći uzastopni poraz i jedina je bez bodova u Ligi B grupi 4 ovog evropskog takmičenja.

Robert Prosinečki bilježi negativne rekorde reprezentacije Crne Gore, pošto je naša selekcija peti puta uzastopno poražena sa hrvatskim stručnjakom na klupi.

Čitaj još:   DRAMA ZA DOBRO JUTRO: U Sabor donio vrećicu s bijelim prahom- 'Ovo sam pronašao na Pantovčaku, unutra je ono što mislite da je'... (foto, video) 

Turci su u većem dijelu meča i bili bolji tim, imali su dominaciju protiv sastava Roberta Prosinečkog, ali i “sokoli” imaju za čime da žale jer nisu naplatili dobre periode na terenu stadiona “19. maj”.

U prvom dijelu su opasni bili Camaj i Krstović, u drugom Osmajić i Marušić poslije pasova Jankovića, a ključni momenat je viđen u 69. minutu.

Tada su na scenu stupili rezervisti domaćina – Jildiz je šutirao i pogodio stativu, a Kahveči sa metar sproveo loptu u mrežu golmana Nikića, debitanta i najboljeg aktera duela iz crnogorskog sastava.

Nakon pogotka Turske utakmica praktično da je bila riješena, pa Crna Gora narednu šansu da osvoji prvi bod ili bodove ima u ponedjeljak kada u Kardifu igra protiv Velsa.

Velšani su večeras vodili 2:0 na Islandu, na kraju su morali da se zadovolje remijem- 2: 2…

BONUS VIDEO: TÜRKIYE – KARADAĞ (1:0) MAÇI ÖZETI | Uefa Uluslar Ligi |Türkiye Montenegro (1:0)

izvor iBalkan,net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more