IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZGLEDA, SAD– DOLAZI DO POTOPA: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana na našim prostorima… (foto)

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne južni i jugoistočni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni…

SARAJEVO- Regijua, Zaanimljivosti, Vijesti, 03. X. 2024… 07- 16… IZGLEDA, SAD– DOLAZI DO POTOPA: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana na našim prostorima… (foto)

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. U večernjim satima na jugu zemlje je moguća grmljavina. Obilnije padavina se očekuju u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne južni i jugoistočni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 19, a dnevna od 12 do 18, na jugu i istoku zemlj…

U petak pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Intenzivnije padavine na sjeveru Hercegovini, istočnim i zapadnim područjima Bosne. Poslije podne prestanak padavina u većini područja i smanjenje oblačnosti u Hercegovini, na istoku i jugozapadu Bosne.

Čitaj još:   SKANDAL UŽIVO: Edis, dobio poziv, Zilha odbija da se javi ... (foto)

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne južni i jugozapadni, a u ostatku zemlje zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 22, a dnevna od 12 do 18, na jugu i istoku zemlje do 22 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 10 do 16, na jugu zemlje do 22 °C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti poslije podne. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 12 do 16, na jugu do 19 °C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more