IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALARMANTNO- Četiri kanadera u akciji u SPLITU: Na terenu je više od 130 vatrogasaca, požar se širi, vatra u kućama, turisti panično bježe, stanovnici nose maske, djeca evakuirana! (foto, video)

Požar ušao među kuće, stižu vatrogasci iz cijele Hrvatske… u blizini Splita, djeca evakuisana, turisti panično bježe…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 27. VIII 2024… 18: 53… ALARMANTNO- Četiri kanadera u akciji u SPLITU: Na terenu je više od 130 vatrogasaca, požar se širi, vatra u kućama, turisti panično bježe, stanovnici nose maske, djeca evakuirana! (foto, video)

Kako doznajemo s terena, jedno je vatrogasno vozilo nagorjelo, a jedan se gasitelj nagutao dima…

eporterka RTL-a i dalje sve prati, a ovakvo je trenutno stanje:

“Vatra negdje bukti, negdje tinja, ali ne samo na jednoj lokaciji, nego na više njih. Kuće u Žrnovnici jesu bile ugrožene, požar je ušao među njih i to na više mjesta.

Mještani su se uključili u gašenje, sam zapovjednik pozvao ih je da zalijevaju oko svoje kuće, ali da ne izlažu svoje živote. Situacija je bila dramatična, u tom trenutku gorjelo je sve oko nas.”

Čitaj još:   Sarajevo: Frizerski saloni opet otvoreni, evo kako sada to izgleda... (foto)

Situacija je vrlo ozbiljna, plamen je ušao među kuće u sjevernom dijelu Žrnovnice i vatrogasci ulažu napore u obuzdavanju požara, rekli su Hini u vatrogasnom središtu, prenosi Jutarnji list.

BONUS VIDEO; Turisti bježe zbog požara, mještani brane kuće | RTL Danas

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more