IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRAJINA DANAS TUGUJE: Na Ahiret preselili tragično stradali NISVETA Kljunić i NIJAZ Halilović… (foto)

Danas i sutra ce se obaviti dzenaza nesretno nastradalih u u Sanskom Mostu, direktora gimnazije Nijaza Halilovića, i školske sekretarica Nisvete Kljunić.

Domar Gimnazije u Sanskom Mostu Mehemed Vukalić upao je naoružan automatskom puškom u tu vaspitno obrazovnu ustanovu, te ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Midžan, te sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Osumnjičeni Mehemed Vukalić je prema navodima MUP- a USK i tužilaštva ušao u Mješovitu srednju školu u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio tri osobe.

Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, koji je bio SDP- ov vijećnik u Sanskom Mostu, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić. Vukalić je, nakon što je počinio ubistvo, pokušao izvršiti samoubistvo.

Istraga se danas nastavlja saslušavanjem svjedoka koji imaju neposredna saznanja, provođenjem odgovarajućih vještačenja i drugih istražnih radnji koje imaju za cilj da utvrde potpuno i pravilno činjenično stanje, uključujući i motiv počinjenja ovog krivičnog djela- saopćeno je iz Tužilaštva USK. 

Čitaj još:   SRAM KOJU TREBA VIDJETI: Laži o SARAJEVU hladno u kameru RTS- a izgovorio Dodik… (foto, video)

Prema posljednjim informacijama, osumnjičeni za ovo krivično djelo Mehemed Vukalić je u stabilnom stanju i van životne opasnosti. 

Podsjetimo, osumnjičeni Mehemed Vukalić je prema navodima MUP-a USK i Tužilaštva ušao u gimnaziju u Sanskom Mostu i iz automatske puške ubio tri osobe.

Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić. Vukalić je, nakon što je počinio ubistvo, pokušao izvršiti samoubistvo.

izvor: SB

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more