IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUŠKARAC POGINUO, ŽENA POVREĐENA: Policija objavila detalje nesreće na A1- Slovenac prešao u zaustavnu traku i udario muškarca, uhapšen je… (foto)

Muškarac je smrtno stradao na mjestu događaja dok je teško ozlijeđena 67-godišnja putnica koja se u trenutku nesreće nalazila u automobilu…

KARLOVAC: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 22. VIII 2024… 08: 13… MUŠKARAC POGINUO, ŽENA POVREĐENA: Policija objavila detalje nesreće na A1- Slovenac prešao u zaustavnu traku i udario muškarca, uhapšen je… (foto)

Karlovačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja se jučer dogodila na autocesti A1 u Bosiljevu. Do nesreće je došlo u 11.29 sati na 72. kilometru autoceste u smjeru Karlovca, a u njoj je poginuo muškarac koji se nalazio u zaustavnom traku. 

Kako je objavila policija, skupom vozila koji čine teretni automobil i poluprikolica slovenskih nacionalnih oznaka upravljao je 49- godišnji slovenski državljanin koji je zbog ne kretanja sredinom obilježene prometne trake u jednom trenutku djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u zaustavljeni osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i u 68-godišnjaka koji je prethodno upravljao navedenim automobilom, a u trenutku naleta stajao je kraj njega. 

Čitaj još:   Nevrijeme pogodilo Sarajevo, kolaps u saobraćaju: Više gradskih ulica poplavljeno... (foto, video)

Muškarac je smrtno stradao na mjestu događaja dok je teško ozlijeđena 67- godišnja putnica koja se u trenutku nesreće nalazila u automobilu. Očevidom prometne nesreće rukovodila je Zamjenica županijske državne odvjetnice.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, 49- godišnji slovenski državljanin, uz kaznenu prijanu nadležnom državnom odvjetništvu, danas će bit će predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke. 

izvor Večernji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more