IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nevjerojatno pretjecanje i teška nesreća kod Dubrovnika: Ima poginunulih i više ozlijeđenih… (foto, video)

Jutros se kod Dubrovnika dogodila teška saobraćajna nesreća. Malo prije 6 sati policija je primila dojavu o sudaru dvaju automobila, slovenskih i zagrebačkih registarskih oznaka…

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvtraak, 15. VIII 2024… 11: 53… Nevjerojatno pretjecanje i teška nesreća kod Dubrovnika: Ima poginunulih i više ozlijeđenih… (foto, video)

Manijak u BMW- u preticao kod Dubrovnika pa naletio na kolonu…

Hrvatskim cestama voze manijaci, oni koji ne mare za tuđe, a ni svoje živote, oni željni dokazivanja i oni koji jednostavno ne znaju i ne bi trebali voziti, pišu 24sata

Jedan od takvih je i junak iz situacije kod Dubrovnika, koja je završila sretno, a mogla je završiti i s više mrtvih. Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode, a mjesto je Zvekovica, uzbrdica prije zračne luke u Dubrovniku. 

Vozač kamiona je imao dash cameru i sve je snimio. 

Kako tvrdi, davao je vozačima iza sebe znak kad mogu pretjecati jer je bila noć. Vozač BMW-a se, kaže, par puta zagledao u suprotnu traku i mislio je da će uspjeti. Ali se gadno prevario. Frontalni sudar izbjegao je tako da je skrenuo lijevo na makadamski dio ceste dok su auti iz drugog smjera prošli kraj njega.  

Čitaj još:   KATAKLIZMA U EVROPI: London se prži na preko 40 C, požari u Španiji i južnom Francuskom, u Holandiji uveli hitne mjere... (foto, video)

Mnogi su osudili ovakvu opasnu vožnju. 

– Oduzmite mu vozačku bez da više može polagati. Uzmite mu i sva vozila koje ime i šest mjeseci u zatvor. Pa da vidimo koja će budala ovo ponoviti – komentirali su. 

– To je onaj tip vozača koji misli ‘ako je prošao jedan, drugi, mogu i ja’. Umjesto da misli svojom glavom i procijeni sam može li pretjecati – dodaju drugi. 

– Ništa čudno, to je BMW– zaključuju treći. 

izvor “24,časa
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more