IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE ZAVIJENO U CRNO: Nakon supruga SAITA i SABINA Ljajić izgubila bitku za život nakon teške nesreće… (foto)

Rožaje je danas zavijeno u crno nakon što je potvrđena tužna vijest da je Sabina Ljajić, supruga tragično nastradalog B. Ljajića, izgubila bitku za život. Sabina, koja je bila u kritičnom stanju nakon teške saobraćajne nesreće u Mateševu, preminula je uprkos velikim naporima ljekara da je spase.

Ova tragična vijest potresla je cijeli Sandžak, koji je do posljednjeg trenutka ujedinjeno molio za njen oporavak. Na društvenim mrežama, prijatelji i porodica izražavaju neizmjernu tugu zbog gubitka ovog mladog para, koji je iza sebe ostavio neizbrisiv trag u srcima onih koji su ih poznavali.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u noći 18. oktobra u mjestu Mateševo, opština Kolašin, kada su se dva vozila sudarila pod još nerazjašnjenim okolnostima. Sabina i njen suprug B. Ljajić prevezeni su u Klinički centar Crne Gore, gdje su ljekari danima vodili bitku za njihov život.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ O SKANDALU I PJESMI DODIKOVIH SPECIJALACA: "Ideološki obojeno četništvom, ako ste Bošnjak sve vam je jasno šta Dodik..." (foto, video)

Rožajci se opraštaju od supružnika Ljajić.

“Neka vas Allah sastavi u Džennetu”, poruka je koja se danas najčešće dijeli na društvenim mrežama, dok zajednica ostaje u šoku zbog gubitka ovog mladog bračnog para.

Porodica i prijatelji pripremaju posljednji ispraćaj, dok cijelo Rožaje oplakuje njihov prerani odlazak. Neka im je vječni rahmet.

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more