IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U NOVOM PAZARU: Na ahiret preselila REMZIJA SKAREP, majka tragično ubijenog FAHRUDINA- Njena snaga postala je simbol majčinske ljubavi i izdržljivosti… (foto)

Dana 30. septembra 2024. godine, u svojoj 55. godini života, na ahiret je preselila Remzija Skarep, majka rahmetli Fahrudina Skarepa, čija je tragična smrt prije sedam godina potresla cijeli Sandžak.

Remzija, poznata među porodicom i prijateljima kao Remka, bila je oličenje majčinske snage i nepokolebljive hrabrosti. Gubitak sina, koji je brutalno ubijen od strane policajca Bela Ljubojevića, ostavio je neizbrisiv trag na njenom srcu. Ljubojević, koji je za ovaj strašan zločin dobio svega pet godina zatvora, dodatno je produbio osjećaj nepravde koji je porodica Skarep nosila.

U godinama nakon sinovljeve smrti, Remkine su dane ispunjavali tuga i sjećanja na Fahrudinovu prekinutu mladost. Iako je imala podršku svojih triju kćeri i supruga, gubitak sina bio je rana koja nikada nije zacijelila. Njen život bio je stalna borba između svakodnevnog postojanja i bolnog prisjećanja na neizmjernu tragediju koja ju je zadesila.

Čitaj još:   INTERVJU NA N1 ZALEDIO JE EKRANE: "Pola Sarajeva zna ko je ubio Memića"... (foto i video)

Uprkos gubitku, Remzija je nastavila hrabro kročiti kroz život, čuvajući uspomenu na svog sina. Njena snaga postala je simbol majčinske ljubavi i izdržljivosti, koju su svi u njenoj okolini duboko poštovali.

Njena smrt ostavlja neizbrisivu prazninu, ne samo u srcima članova porodice, već i među prijateljima i poznanicima koji su je cijenili i voljeli. Remzija Skarep bila je žena koja je ostavila dubok trag svojom dobrotom i snagom, i čije će sjećanje trajati generacijama.

Dženaza rahmetli Remzije Skarep bit će obavljena 1. oktobra 2024. godine na mezarju u selu Pokrvenik, dok će porodica primati hatar u porodičnoj kući u ulici Dubrovačka – Dohoviće.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more