IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR U SUZAMA: Na ahiret preselio SEMIR Crnovršanin Ćex, poznat po svojoj toplini, humoru i osmijehu- Dženaza sutra… (foto)

Novi Pazar je izgubio jednog od svojih omiljenih sugrađana, Semira Crnovršanina, poznatijeg kao Ćex, koji je iznenada preselio na Ahiret. Ovaj mladi čovjek, čiji je vedar duh i ljubav prema svom rodnom gradu ostavio neizbrisiv trag, napustio nas je prerano, ostavljajući duboku tugu u srcima mnogih.

Semir Ćex bio je poznat po svojoj toplini, humoru i iskrenoj dobronamjernosti. Njegova harizma okupljala je ljude, a osmijeh mu je bio zarazan. Svi koji su ga poznavali, svjedoče o njegovoj nesebičnosti, spremnosti da pomogne i unese radost u živote onih oko sebe.

Pored njegovih prijatelja, porodica Crnovršanin već nosi tugu zbog ranijeg gubitka Semirovog starijeg brata, čiji je specifičan humor i harizma ostavio pečat među starijom generacijom.

Dženaza namaz za Semira Crnovršanina klanjat će se sutra, u utorak, 1. oktobra 2024. godine, nakon podne namaza u Islamskom centru u Lugu (Šarova džamija). Ukop će se obaviti na mezarju Veliko groblje, dok će hatar biti obavljen u porodičnoj kući na adresi Gavrila Principa 44, naselje Lug.

Čitaj još:   DRAMA U HRVATSKOJ: Avionu nestalo goriva, našli idealno mjesto da ga spuste na... (foto)

Ožalošćeni članovi porodice: otac Mahit, majka Semiha, supruga Emina, sestra Merima sa zetom Jasminom i djecom, bika Nejma, amidže Idriz i Nihat, daidže Sabahudin i Samir – Todor, tetka Dika, kao i brojne porodice Crnovršanin, Torbić, Ukić, Sejfić, Pulić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

Neka mu Allah, dž.š., podari vječni rahmet i mjesto u Džennetu.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more