IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽAN DAN U NOVOM PAZARU: Na ahiret preselio SEMIR Crnovršanin Ćex: Otišao je prijatelj cijele čaršije

Večeras je naš šeher Pazar ostao bez jednog od svojih najdražih sugrađana, mladog insana, čovjeka koji je živio i dao svoje srce i dušu za svoj grad. Na Ahiret je preselio naš brat, prijatelj, drug, komšija, legenda našeg šehera, Semir Crnovršanin, poznat po nadimku Ćex. Njegov odlazak ostavlja duboku prazninu u srcima svih koji su ga poznavali.

Semir Ćex bio je osoba prepoznatljiva po svojoj toplini, humoru i iskrenom nijetu. Njegova harizma i duh uvijek su unosili radost među prijatelje, a njegov vedri duh širio je osmijehe gdje god da se pojavio. Porodica Crnovršanin, pogođena dvostrukom tugom, već je ranije izgubila Semirovog starijeg brata, osobu koja je također ostavila neizbrisiv trag među starijom generacijom svojom harizmom i specifičnim humorom.

  • Bilo je to jedno hladno nedjeljno jutro u kafiću Art, zima, tmurna atmosfera, i svi za pet stolova mirno ispijamo kahvu, a tišina je bila toliko duboka da se mogla čuti i muha. Iznenada, ulazi Ćex, i u trenu nastaje galama i smijeh – njegov dolazak je promijenio atmosferu za svih pet stolova. Toliko je Ćex bio poseban, i svjedočim da je svojim humorom i pozitivom, uprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima, uspijevao da usreći sve oko sebe. Neka ti je vječni rahmet i Džennet, prijatelju cijele čaršije, od Allaha dž.š., s ljubavlju te pamti Suad K. Zoranić.

Danas su društvene mreže preplavljene slikama Semira Crnovršanina Ćexa. Brojni Novopazarci dijele njegove fotografije i opraštaju se od dragog prijatelja i sugrađanina.

Čitaj još:   OVO JE NOVI PAZAR- GRAD DOBRİH DOMAĆINA...

Inna Lillahi ve inna ilejhi Radzi’un – Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Neka Allah podari sabur njegovoj porodici i Džennet njemu.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more