IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Suđenje MIKI Aleksiću puno SKANDALA I PROBLEMA. Suđenje odgođeno. Oglasila se i MILENA!… (foto)

Sudija Zoran Božović je i danas morao da odložiti suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, kao što se desilo i na prošlom ročištu, u petak. Aleksić se nije pojavio zbog navodnih zdravstvenih razloga, a sudija naložio procenu njegove sposobnosti, s obzirom da Aleksić ide na hemioterapiju.

– Mora da se ponovo veštači Aleksić budući da je komisija naložila da se ponovno uradi procena njegove sposobnosti za praćenje suđenja ukoliko se podvrgne hemoterapiji, što je sada slučaj – rekao je sudija. 

On je prethodno konstatovao da se neki od svedoka tužilaštva koji je trebalo da svjedoče o silovanju i polnom uznemiravanju polaznica dramskog studija koji je decenijama vodio Aleksić.

Prema optužbi on je u prostorijama studija na manipulativan način činio seksualno zlostavljanje maloletnih tinejdžerki.

O tome su u nastavku suđenja pozvani da govore brojni svedoci. Ročište je zakazano za 14. oktobar, ali je nastavak upitan budući da je Aleksić bolestan.

Na prošlom ročištu sudija je branioca Aleksića upozorio da mu je izrečena poslednja opomena, ali i porodica jedne od žrtava je udaljena zbog nedoličnog ponašanja pošto nisu mogli da savladaju bes izazvan ponašanjem okrivljenog. Ubrzo se naprasno slošilo Akeksiću zbog čega je suđenje odloženo.

I danas je sudija upozorio prisutne da ponašanje u sudnici mora biti pristojno i da nema glasnih komentara ni kada su isprovocirani.

– Ma daj – vikali su iz publike kada je branilac Aleksića rekao da je Aleksićevu suprugu udario otac Milene Radulović.

Milena Radulović, glumica koja je prva prijavila Miroslava Miku Aleksića kojem se sada sudi za silovanja i polna uznemiravanja, oglasila se na društvenim mrežama nakon današnjeg ročišta koje je odloženo.

Čitaj još:   ZVANIČNA POTVRDA: MIKA Aleksić, ostaje iza rešetaka, prijeti dugo godina robije... (foto)

“1361 dan traje suđenje Miroslavu Aleksiću. On se još jednom nije pojavio na ročištu. Prethodno je prekinuto jer mu je naglo pozlilo, jer je sudija odbijao pitanja advokatu, mada je u minutima pre toga pušio cigarete ispred suda kao i posle prekinutog ročišta. Advokat odbrane, Zoran Jakovljević, u sudnici je otišao korak dalje od neprimerenih pitanja – prešao je na pretnje svedocima. “Mnogo si ti hrabra…”, “Bolje bi ti bilo da se ne mangupiraš, jer ne bi voleo da imaš posla sa mnom” – samo su neke od upućenih pretnji svedocima”, napisala je Milena Radulović.

“On će da umre, mi ovo nećemo završiti”

Aleksićev branilac je na početku rekao da je otac Milene Radulović ramenom zakačio Biljanu, Aleksićevu suprugu, na šta su prisutni u sudnici počeli da se smeju. Sudija ih je zatim opomenuo, a pošto je Milena zamolila sudiju da ih zaštiti od njegovog dobacivanja, sudija je rekao sudskoj straži da prvo izvedu advokata da bi zatim mogli ostali da napuste sudnicu.

Čitaj još:   GDJE SE NALAZI UBICA "IGOR A. POLICAJAC- SPECIJALAC"?:  Traže ga po Priboju i Prijepolju, lako bi mogao da pređe u susjednu... (foto, video)

– Mnogo ste jaki kad ste u gomili – rekao je Aleksićev branilac.

Milena Radulović, koja je bila vidno uznemirena zbog ponašanja advokata, u jednom trenutku je, dok je izlazila iz sudnice, rekla: “On će da umre, a mi ovo nećemo završiti.”.

Izvor:
Blic.ba
ibalkan.net

FS Srbija se žali FIFA-i: Sporno suđenje njemačkog arbitra i ponašanje Džake i Šaćirija…

Dužnosnici Nogometnog saveza Srbije Savo Milošević i Jovan Šurbatović najavili Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more