IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Koja to muka tjera ANDRIJU Mandića da u finišu kampanje za gradske izbore poteže pitanje dvojnog državljanstva… (foto)

Andrija Mandić prkosi Evropskoj komisiji i manipuliše dvojnim državljanstvom, jer je u panici da će ga njegovi birači kazniti na podgoričkim izborima, ističu iz Demokratske partije socijalista.

Očigledno je da u redovima vladajuće većine vlada velika panika pred podgoričke izbore. U prilog takvoj tvrdnji ide i promotivni spot Andrije Mandića za lokalne izbore u Podgorici u kojem on obećava građanima da ćese “zalagati za dvojno državljanstvo”?!

Kome se to Mandić obraća i u kakvoj su vezi državljanstvoi lokalni problemi u glavnom gradu? Kakva je to muka natjerala Mandića da, u posljednjoj nedjelji pred podgoričke izbore, pokaže svoje pravo lice i otvoreno ignoriše upozorenje Evropske komisije koja je poručila našim vlastima da ne potežu ovo pitanje, jer to može da ugrozi bezbjednost EU”, navode oni.

Jasno je, kako ističu, da je Mandića natjerao strah od lošeg izbornog rezultata da potegne pitanje kojim pokušava da manipuliše svojim biračima. 

Čitaj još:   Očekuju nas dva ledena talasa: KAD NAM STIŽE NAJGORE!!!

“Sa toliko političkog iskustva svjestan je kazne koju mu mnogi od njih spremaju jer se, samo zarad fotelje, odrekao svojih programskih principa, a nedavno i majke Rusije. Iako je danas, u jednom javnom nastupu, kazao da fotelju ne da ni po koju cijenu, makar njegova većina doživjela brodolom na podgoričkim izborima, poručujemo mu da smo i druge zaljubljenike u skupštinskimobilijar iz fotelje izbacivali, pa ćemo i njega uskoro”, zaključuju oni.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more