IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Mugoša: Aktuelnoj lošoj vlasti se približava kraj…

Ovoj aktuelnoj, lošoj vlasti građani će označiti kraj 29. septembra, a onda već od 30. septembra Evropski savez koji će biti okosnica buduće vlasti biće garant stabilnosti, sigurnosti i napretka Podgorice, saopštio je kandidat za gradonačelnika liste ,,Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer”, Boris Mugoša.

„Poštovane građanke i građani, nalazimo se na trgu koji nosi ime simbola mudre riječi, istorijskog i političkog jedinstva, i sveopšte obnove koja nam je i te kako danas potrebna jer prosto prisustvujemo situaciji u kojoj je naš glavni grad prljaviji nego ikad, u kojem je saobraćajni kolaps svakodnevica, u kojem postoje problemi u vodosnabdijevanju mnogih djelova grada i sve su češći i češći, dok lokalni funkcioneri funkcije umjesto za razvoj grada koriste za ideološke porive, revanšizam, revizionizam i mijenjanje vrjednosnog krvotoka Podgorice”, poručio je Mugoša sa Trga Svetog Petra Cetinjskog.

On je podsjetio da je Evropski savez otvorio vrata za sve one koji iskreno vole Podgoricu, bez obzira na porijeklo, nacionalnu i vjersku pripadnost.

Čitaj još:   EVO, NOVI SKANDAL: Ognjen Vranješ, uhapšen...

„Naša misija je okupljanje oko onoga što treba da nam bude prioritet, a to je da naša Podgorica, naš dom, bude grad za primjer ne samo u regionu, nego i šire. Zbog toga 29. septembra ne smijemo da propustimo priliku i nećemo”, rekao je Mugoša.

On je obraćanje završio riječima Svetog Petra Cetinjskog: „Pod svoje nebo, na okup, oko svoga sunca”.

„29. septembra okupimo se oko dostojanstvene Podgorice, jer bez dostojanstvene Podgorice nema dostojanstvene Crne Gore”, naglasio je Mugoša.

Kandidat na listi Aleksandar Ljumović kazao je da će Evropski savez uspostaviti institut lokalnog izjašnjavanja građana, kroz koji će sami stanovnici odlučivati o prioritetnim infrastrukturnim ili drugim projektima koji treba da budu realizovani u njihovom naselju.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more