IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nezapamćena TRAGEDIJA: Stravičan sudar automobila i VOJNOG vozila u Srbiji- Petočlana porodica poginula, među stradalima troje djece

U teškoj nesreći putničkog automobila i vojnog transportera na Ibarskoj magistrali kod Ušća, poginula je petočlana porodica iz Raške, među kojima i troje djece. Nesreća se dogodila danas oko 13 sati, a uviđaj je još uvijek u toku.

Saobraćaj na ovoj dionici, na putu Raška-Kraljevo, blokiran je, što je izazvalo formiranje kolone duge čak 13 kilometara. Prema nezvaničnim saznanjima RTS-a, u automobilu se nalazila porodica – otac, majka i njihovo troje djece. Njihov automobil se direktno sudario sa vojnim vozilom tipa “PASARS” koje je pripadalo Vojsci Srbije.

U saopćenju Vojske Srbije navedeno je da je do nesreće došlo tokom obavljanja redovnih zadataka jedinica, te da su u sudaru, nažalost, život izgubili svi članovi porodice u civilnom vozilu. Prvi izvještaji govorili su o dvoje poginulih, ali su se kasnije potvrdili najcrnji strahovi – svih pet putnika je nastradalo.

Čitaj još:   ŠOK U JUTARNJEM TV PROGRAMU: Vedrana Rudan javno ponizila Aleksandara Vučića... (foto, video)

Na lice mjesta izašli su pripadnici policije, vojne policije, hitne pomoći i vatrogasno-spasilačke ekipe, koji su pokušali pružiti pomoć i osigurati mjesto nesreće. Uviđaj je u toku i očekuje se da će dalja istraga utvrditi tačne okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog incidenta.

Ova tragedija dodatno je potresla javnost, posebno zbog činjenice da su među stradalima troje djece, čija je sudbina bila zapečaćena u nesreći koja se dogodila tokom rutinskog vojno-transportnog zadatka.

izvor: sandzakdanas.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more