IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽALOST I TUGA: Na ahiret preselio ALMIR Aljković, dobar čovjek i prijatelj vedrog duha- Sutra dženaza…

Novopazarac Almir Aljković (44) tragično je preminuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 18. septembra 2024. godine u večernjim satima. Prema zvaničnim informacijama, Almir je izgubio život u nesreći koja se desila u blizini Inđije, a njegova saputnica je također kasnije podlegla povredama uprkos naporima ljekara.

Almir Aljković bio je poznat po svom dugogodišnjem životu i radu u Švicarskoj, ali i po vezama s rodnim Novim Pazarom i Ulcinjem, gdje je bio vlasnik popularne plaže “Pearl beach” u naselju Štoj. Njegova iznenadna smrt šokirala je porodicu, prijatelje i sve one koji su ga poznavali, kako u  Novom Pazaru, tako i u dijaspori.

Dženaza Almiru Aljkoviću će se obaviti u subotu, 21. septembra 2024. godine, na groblju Gazilar. Ispraćaj na vječni počinak će početi od Islamskog centra Gazilar nakon podne namaza. Porodica će hatur obavljati u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici, br. 412.

Čitaj još:   Pedofil silovao djevojčicu iz komšiluka, namamio je na gnusan način...

Ožalošćeni članovi porodice, među kojima su otac Besim, majka Mejrema, supruga Sabiha, te kćerke Merjem i Nora-Nur, brat Emir, snaha Sara, sestra Almasa, zeta Enes, i brojni rođaci, prijatelji i poznanici, u nevjerici se opraštaju od Almira. Posebno je potresna poruka njegove porodice koja naglašava dubinu njihovog gubitka i tugu zbog prerano ugašenog života.

Prijatelji i poznanici Almira Aljkovića na društvenim mrežama dijele sjećanja na njega, hvaleći njegovu dobrotu, prijateljstvo i uvijek vedar duh. Njegova smrt ostavlja neizbrisiv trag u životima svih koji su ga poznavali.

Ova tragedija je podsjetnik na krhkost života i nepredvidivost sudbine, a Almir će zauvijek ostati upamćen kao osoba koja je živjela sa osmijehom i bila tu za svoje najbliže.

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more