IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Pazarac ALMIR Aljković sa djevojkom, vlasnik jedne od najpopularnijih plaža u Crnoj Gori, POGINUO u saobraćajnoj nesreći

Novopazarac Almir Aljković i njegova saputnica tragično su poginuli sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Inđije, na autoputu prema Novom Sadu. Nesreća se desila oko 23 sata, kada je automobil kojim je upravljao Almir A. sletio s puta pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Prema prvim informacijama s lica mjesta, Almir A. je preminuo na mjestu nesreće od teških povreda zadobijenih tokom sudara, dok je njegova saputnica prevezena u bolnicu sa ozbiljnim tjelesnim povredama. Nažalost, uprkos naporima ljekara, i ona je kasnije preminula.

Policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo su stigli na mjesto nesreće. Saobraćaj na toj dionici puta bio je obustavljen satima dok je trajao uviđaj. Zbog siline udarca, automobil je potpuno smrskan, pa su vatrogasci morali koristiti specijalnu opremu kako bi izvukli unesrećene iz vozila. Tijelo Almira A. prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gdje će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Čitaj još:   PLJEVLJA U NEVJERICI: Zašto je život izgubio pjevač legenda sevdaha Nečko Delić priča se zbog novca... (foto)

Prema izvještajima portala Sandžak danas, Almir A. je bio poznat po tome što je dugo godina živio i radio u Švicarskoj, ali je često boravio u Novom Pazaru i Ulcinju, gdje je bio vlasnik kafića na popularnoj plaži “Pearl beach” u naselju Štoj.

Fotografije s mjesta nesreće prikazuju potpuno uništeni automobil, što dodatno potvrđuje ozbiljnost udesa. Saobraćajna policija nastavlja istragu kako bi se utvrdile tačne okolnosti ove teške tragedije, fotografiju pogledajte ispod teksta.

izvor: sandzakdanas.rs

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more