IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA I NEVJERICA: Na ahiret preselila MENSURA Salkić, sestra pjevača Mensura- Allahovom voljom je sinoć preselila na bolji svijet…

Pjevač Mensur Salkić, nekadašnji učesnik showa “Zvijezda možeš biti ti” Hayat TV, objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet. Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Rajska ptico raširi svoja krila i poleti ka smiraju svoje duše, stoji u bratovoj poruci

Policija u Lukavcu je sinoć oko 22 sata zaprimila prijavu da je 38-godišnjakinja počinila samoubistvo vješanjem. Odmah po zaprimljenoj prijavi, policija je upućena na mjesto tragedije.

– Dana, 17.09.2024 godine oko 21:45 sati, Policijska stanica Lukavac je zaprimila prijavu da je M.S., rođena 1986. godine iz Lukavca izvršila suicid vješanjem. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Lukavac, koji su potvrdili navode prijave, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, saopćeno je iz MUP-a TK.

žena koja je izvršila samoubistvo zove se Mensura Salkić. Radi se o sestri bh. pjevača Mensura Salkića, koji se od nje oprostio putem društvenih mreža dirljivom porukom.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Vlasniku restorana 14 godina zatvora zbog ubistva gosta... (foto, video)

– R.I.P Mensura Salkić. Rajska ptico raširi svoja krila i poleti ka smiraju svoje duše. Neizmjerna bol i tuga. Zauvijek, objavio je Salkić poruku nakon gubitka sestre.

izvor: hayat.ba, agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more