IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO TUGUJE: Na ahiret iznenada preselio ALIS Alihodžić- İnsan dobrog srca, vedra i pozitivna osoba

Brojne Sarajlije opraštaju se od Alisa Alihodžića, koji je prerano preminuo u četvrtak, 12. septembra 2024. godine, u svojoj 48. godini života.

Dženaza-namaz je klanjana danas, u subotu, 14. septembra 2024. godine, u 16:20 sati, u haremu Zukići – Konjic, gdje je Alis i ukopan.

Alis je bio poznat po svojoj predanosti zdravom životu i fizičkoj aktivnosti, te je veći dio svog života proveo u fitnes centrima. Zbog toga je vijest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala sve koji su ga poznavali. Prijatelji i poznanici ga pamte kao vedru i pozitivnu osobu koja je uvijek širila energiju i motivaciju oko sebe.

Ožalošćeni koji su se oprostili od Alisa su: majka Badema, kćerka Amina, sin Adin, brat Haris, snaha Elvira, bratić Anel, bratične Merjema i Džejla, dajidže Bajazit i Benaid, daidžinica Emina, tetke Emina, Pašana, Mejra i Ismeta, amidžić Adem, amidžične Hajrija, Amra, Azemina, Adema i Nermina, te porodice: Alihodžić, Vreto, Bašić, Husanović, Efendić, Pirija, Ljevo, Sabljica, Hota, Korić, Fišo, Rizvić, Ćatić, Čajlaković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Čitaj još:   SRPSKI DRŽAVLJANIN PRAVIO HAOS U ULCINJU: Vozio sa 2,33 promila, oštetio 4 automobila, htio da pobjegne, nije daleko odmakao... (foto i video)

izvor: eksluziva.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more