IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić: Opomenuo sam Aleksića, razumijem da je čovjek Srbin ali mi služimo državi Crnoj Gori

Opomenuo sam potpredsjednika Budimira Aleksića zbog propusta koji se očigledno desio, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić navodeći da je time poslata poruka prema svim članovima Vlade da se ovakve stari više neće tolerisati u budućnosti.

Iz Aleksićevog kabineta juče su crnogorskim medijima proslijedili fotografiju sa sastanaka u Beogradu Budimira Aleksića i Nikole Selakovića na kojoj se vide trobojke bez zvanične zastave Crne Gore.

“Opomenuo sam potpredsjednika Aleksića upravo zbog jednog takvog propusta koji se očigledno desio. On se ogleda u tome što je u saopštenju koje otišlo javnosti bila istaknuta isključivo slika koja je neformalna sa platoa na ulazu u Ministarstvo kulture Srbije. Bilo je nekako čudno da ostale slike gdje su istaknute do kraja adekvatno crnogorske zastave i postavljene i crnogorski simboli nisu bili dio tog saopštenja”, kazao je premijer u intervjuu za Novu M.

Čitaj još:   SANDŽAK: Suđenje Safiji Klimenti, zapalila je muža Sulejmana i njegovu suprugu Sedinu ali došlo je do neobične situacije... (foto)

Poručio je i kako se “ovake stvari više neće tolerisati u budućnosti”.

“Ja i dalje ne sumnjam u zlu namjeru Aleksića ili bilo koga. Razumijem da je čovjek Srbin i da sve je to u redu. Međutim mi smo državni službenici i služimo državi Crnoj Gori. Moramo da poštujemo simbole, adekvatno ih prikazujemo, što je bio slučaj u ovoj posjeti. Propust je bio na našoj strani, samokritički mogu da kažem i čak amaterski. To je poruka prema svim članovima Vlade, gdje se ovakve stvari neće više tolerisati u budućnosti”, jasan je Spajić.

Izvor:
CdM.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more