IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Raskrinkan pokusaj laganja i spinovanja

Na činjenične navode Andrije Nikolića, da su bivši čelnici Demokratskog fronta, iznevjerili svoje programske principe, priznali nezavisnost Kosova, da više ne traže isčlanjenje iz NATO-a i ukidanje sankcija Rusiji, jer je to cijena fotelja u kojima udobno sjede, iz „srpskog sveta“ je stigla reakcija. Onaj koji gubi – integritet i političke principe, a po svemu i glasove – ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da govori neistinu. Posebno kada se ona, sada, na digitalnim platformama, utvrđuje veoma brzo i transparentno, saopšteno je iz DPS-a.

U saopštenju ove partije priložen je i link za analizu koju je objavio “Raskrinkavanje.me”. U analizi se, između ostalog navodi, da je tvrdnja da je Nikolić obećao da će Moskovsku ulicu preimenovati u Ulicu Adema Jašarija ocjenjujena kao lažna vijest.  

Čitaj još:   DPS: Građani da nam prijave sve nepravilnosti tokom popisa... (foto)

Ocjenu “Lažna vijest” dobija originalni medijski izvještaj (u potpunosti proizveden od strane medija koji ga je objavio) koji u sebi sadrži činjenično pogrešne tvrdnje ili informacije. Za sadržaje koji se ocjenjuju kao lažne vijesti može se pouzdano utvrditi da su kreirani i diseminirani sa namjerom da dezinformišu javnost, to jest da tvrdnju koja je u potpunosti lažna predstave kao činjenicu. 

https://www.raskrinkavanje.me/analiza/nikolic-nije-obecao-da-ce-moskovsku-preimenovati-u-ulicu-adema-jasarija/

Izvor:
Kodex.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

GRAĐANI I TURISTI U PANICI Jak zemljotres u Albaniji, osjetio se u Crnoj Gori, BiH, Srbiji, Kosovu i Makedoniji…

Zemljotres jačine 5.5 stepeni Rihtera potresao je područje Albanije, a Read more

Čitaj još:   DPS: ANDRIJA Rajo Mandić namjerno prećutkujući ogavni uredak VOJISLAVA Šešelja, praktično je aminovao sve što je napisano... (foto)
VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more