IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Abdić predstavio program: Besplatan javni prevoz i vrtić, 350 miliona investicija, panoramska žičara, 10.000 novih parking mjesta

Nosilac izborne liste DPS-a za lokalne izbore u Podgorici “I rječu i djelom“ Nermin Abdić predstavio je danas izborni program i najavio da planiraju ukoliko pobijede na izborima besplatan javni prevoz u vrtić, 350 miliona eura investicija, panoramsku žičaru, kao 10.000 novih parking mjesta.

“Predizborna kampanja obično je vrijeme krupnih obećanja. Ono što vam ja za početak obećavam je da ćete imati vodu – što trenutno nije slučaj, da ćete imati čist grad bez smeća i da će se utakmice Fudbalskog kluba Budućnost i reprezentacije opet igrati pod Goricom jer ćemo umjeti da održavamo travnatu podlogu na stadionu”, rekao je on.

Pojasnio je da njihov izborni program ima sedam cjelina: ekonomija i preduzetništvo, kapitalni i infrastrukturni projekti, saobraćaj, socijalna politika i osobe sa invaliditetom, higijena grada i zaštita životne sredine, digitalni grad i mladi, kultura i sport.

Čitaj još:   DPS: Uzalud brutalne zloupotrebe, niti će ,,Srcem za Gusinje” imati apsolutnu vlast, niti će BS imati najviše mandata

“Nakon pobjede 29. septembra građani Podgorice imaće besplatan javni prevoz, besplatan vrtić za sve mališane, 350 miliona investicija za četiri godine, panoramsku žičaru kao glavnu turističku atrakciju, omogućavanje legalizacije objekata napravljenih na svojoj parceli nakon 3D ortofoto snimka, 40 autobusa i gradski planetarijum”, kazao je Abdić.

Dodao je da će uvijek biti s narodom, dostupan 24 sata dnevno i na mjestu gdje se rješavaju problemi.

izvor
standard.com.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more