IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Kovačeviću, prestani da lažeš i podmećeš ljudima

Prvo je, navode iz odbora, rekao da nije znao ništa o lokaciji na kojoj su zakopane mimo pravila i propisa uginule krave, što ga, kažu, demantuju i njegovi saradnici

Nepodnošljiva je lakoća laganja kojom Marko Kovačević pokušava opravdati zlodjelo koje čine on i njegova vlast prema građanima Nikšića, ocijenili su iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Prvo je, navode iz odbora, rekao da nije znao ništa o lokaciji na kojoj su zakopane mimo pravila i propisa uginule krave, što ga, kažu, demantuju i njegovi saradnici.

“Dalje, izrekao je pred cijelom crnogorskom javnošću i optužio nekadašnjeg v.d. JP Komunalno da je on predložio lokaciju i rekao da su tu i ranije zakopavane uginule životinje. I ovo je demantovao nekadašnji i pomenuti v.d, koji nam je saopštio da je prvi put čuo i bio na lokaciji kada su mu saopštili da se tamo krave zakopavaju, jer nikada ranije nije bio tu”, naveli su iz DPS Nikšić u reagovanju dostavljenom medijima.

Čitaj još:   Novi detalji u SLUČAJU "TOPČIDER": General, zna ko je ubio gardiste? (foto)

Slagao je, prema njihovim riječima, da u Nikšiću nije bilo pola sata javne rasvjete, a nije je bilo satima.

“Slagao je da će se javnosti saopštiti đe je nova lokacija, a nije saopšteno. Ali su građani Nikšića saznali gdje je, pa kažu da je slagao i da u krugu od 10 km nema kuća. Sve laž do laži, a sve kako bi pokušao da se izvuče iz problema i u dobro poznatom maniru lažima pokuša opravdati svoja nedjela, neznanje, nesposobnost i nedostojnost funkcije koju obavlja”, istakli su iz nikšićkog DPS-a.

Takođe, dodaju da sve spletke kadrova Demokratske Crne Gore, sekretara i direktora, “njihove laži, petljavine i mutljavine, moraće biti rasvijetljene i to pred sudskim organima”.

“Na svu sreću građani otvaraju oči i ne žele više ćutati pred zlodjelima Kovačevića i aktuelne nikšićke vlasti”, zaključuju iz DPS Nikšić.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more