IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zirojević: Vlast pretvara Nikšić u ogromnu deponiju!

Za rubriku “vjerovali ili ne” je najnovija vijest da je u mjestu Bunić, na teritoriji Župe nikšićke, zakopano više od 50 uginulih, zaraženih krava, kaže poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Da stvar bude gora, ovaj ekološki incident dogodio se u organizaciji i pod budnim okom lokalne samouprave. Izvođači radova su zapošljeni u nikšićkom komunalnom preduzeću, dok je nadzor radova vršila nadležna veterinarska inspektorka”, dodaje on.

Kako su krenuli, istakao je, čelnici Nikšića će prije Župljane iseliti sa ognjišta nego što će im dati veći stepen autonomije koji im obećavaju.

Podsjeća kako to nije jedini ekološki incident u Nikšiću.

“Deponiju Mislov do zamijenili su halama Željezare, zemlja naših sugrađana u Straševini postala je idealna lokacija za nelegalno odlaganje grita, a Župu nikšićku, po svoj prilici, vide kao idealnu lokaciju za ukop zaražene stoke. Zbilja se pitam ima li u lokalnoj vlasti (a znam da ima) ijednog Župljanina da ih pita – jeste li normalni”, istakao je Zirojević.

Čitaj još:   ATINA: Pronađena tijela bliznakinja "Sofije i Vasilikize" za kojima je tragala cijela nacija...

Dodao je da je jedina sreća, i za Nikšić i za Župu, što lokalni izbori brzo dolaze.

“Pa idući put kad Nikšićanke i Nikšićani izađu na birališta, neka imaju na umu da je glavni projekat vlasti pod komandom Marka Kovačevića uspješno realizovan – 4 godine poslije, Nikšić su pretvorili u ogromnu deponiju”, zaključio je Zirojević.

Izvor
Portal Analitika

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more