IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODLUKA NAČELNIKA OPĆINE: Dani žalosti u Kaknju 4. i 5. septembra, poznat datum dženaze braći Spahić i Neimarlija… (foto, video)

U slijetanju terenskog motornog vozila Toyota land cruiser, u provaliju duboku oko 300 metara na regionalnom putu Kakanj – Vareš, poginula su braća Spahić i braća Neimarlija.

KAKANJ: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 03. IX 2024… 15: 43… ODLUKA NAČELNIKA OPĆINE: Dani žalosti u Kaknju 4. i 5. septembra, poznat datum dženaze braći Spahić i Neimarlija… (foto, video)

Općinski načelnik Mirnes Bajtarević proglasio je Dane žalosti na području Kaknja u srijedu i četvrtak, 4. i 5. septembra, kada će tragično stradalim sugrađanima Bakiru i Mensuru Spahiću, Osmanu i Himzi Neimarliji biti klanjana dženaza i obavljen ukop.

Dani žalosti se obilježavaju spuštanjem zastava na pola koplja, odnosno jarbola, na zgradi Općine i drugim institucijama na području Općine Kakanj.

Čitaj još:   Ubica s Avale: Pištoljem ubio Crnogorca, tijelo sakrio u sijenu, brani se ćutanjem...

Elektronski i drugi mediji, organizatori kulturno-umjetničkih i sportskih manifestacija su dužni prilagoditi svoje sadržaje Danima žalosti, saopćeno je iz Općine.

Podsjećamo, u slijetanju terenskog motornog vozila Toyota land cruiser, u provaliju duboku oko 300 metara na regionalnom putu Kakanj- Vareš, poginula su braća Spahić i braća Neimarlija.

BONUS VIDEO: Nesreća- Lipničko brdo

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more