IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREJ Milović: Suština je da Podgoricu vratimo građanima… (foto, video)

Nekadašnji ministar pravde Andrej Milović na konferenciji za medije predstavlja listu sa kojom će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. VIII 2024… 11: 13… ANDREJ Milović: Suština je da Podgoricu vratimo građanima… (foto, video)

Javnosti će biti predstavljen program Podgoričke liste, vizuelni identitet kampanje, tim i budući koraci koje planiraju da preduzmemo kako bi Podgorica postala još bolje mjesto za život svih građana.

Milović je saopštio da se na listi nalaze imena: Dragutin Drago Đeković, Irena Stevović, Nikola Raičević, Maja Gardašević, Nemanja Vukićević.

“Poenta našeg slogana je da vratimo Podgoricu, ona je nažalost oteta. Ne gledajući struku, profesiju, suština je da gradska uprava bude efikasna”, kaže Milović i dodaje:

“Mi građane ne dijelimo na Srbe, Albance, Bošnjake, partizane, četnike… bitno je da ovaj grad bude po mjeri čovjeka, a ne po mjeri partija.”

Svaki početak je, kaže Milović, težak, a “na nama je da ne odustajemo”.

Čitaj još:   UJEDINILA SE Crna Gora: Prikupljena sredstva za Alena Muratovića! (foto i video)

Dragutin Drago Đeković prezentuje program.

“Program je podijeljen u osam tematskih cjelina, svaka cjelina ima projekte koje ćemo predstaviti, a svi građani su dobrodošli s prijedlozima. Vratićemo zdrav životni prostor, pored Gorice moramo da formiramo još jednu šumu i to ćemo uraditi na Gorici Lješkopoljskoj. Stvorićemo i Zeleni fond”, kaže Đeković.

Irena Stevović rekla je da joj je pripala čast da predstavi kulturnu cjelinu, a program “Kulturna Podgorica” je koncipirana, kako kaže, da Glavnom gradu vratimo kulturu.

“Kada govorimo o ulaganju u nove projekte, mislim na izgradnju gradskog pozorišta, na formiranje fonda za kulturu, moram istaći da je u našoj srži Podgorica kao kulturni centar, ističem da je rad na polju kulture za nas od krucijalne važnosti”, kaže Stevović.

Konferenciju možete pratiti na linku ispod:

BONUS VIDEO: Andrej Milović gradonačelnik

izvor portal Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more