IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Demokrate, ako tražite ko laže pogledajte se između sebe, posebno put ministra DAMJANA Ćulafića… (foto, video)

“A kad smo kod smeća samo ustanite iz opštinskih fotelja, koje volite više od bilo čega, i pogledajte kroz prozor, jer smeće ne vidi samo onaj koji neće”

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 15. VIII 2024… 12: 53… DPS Nikšić: Demokrate, ako tražite ko laže pogledajte se između sebe, posebno put ministra DAMJANA Ćulafića… (foto, video)

Opštinski odbor (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je danas da sve što su Demokrate poricale, na kraju se pokazalo kao tačno, pa tako i skandal sa smećem.

Oni su reagovali na saopštenje OO Demokratske Crne Gore Nikšić u kome se između ostalog navodi da je “laž DPS-a da se otpad odlaže u Željezari razbijena”.

“Demokrate, ako tražite ko laže pogledajte se između sebe, a posebno put ministra Ćulafića koji prije par dana ustvrdi da se smeće ne odvozi u Željezaru, a onda ga je slika demantovala. Ova laž građane Nikšića košta svakog dana po 3.000 eura. Znamo da za to vi ne marite, kao što vas nije briga ni što građane rasvjeta koja ne radi košta 9,5 miliona eura”, ističe se u saopštenjU DPS Nikšić.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Kovačević pušta probne balone, provocira većinsku Crnu Goru, ako želi da živi u Srbiji, široko mu polje... (foto,video)

Oni su dodali da znaju da nikšićki odbor Demokrata radi sve po diktatu iz Podgorice.

“Pa kad se usude da ponešto i kritikuju, ubrzo stigne iz centrale prutić po prstima i riječ se lagano povuče. A kad smo kod smeća samo ustanite iz opštinskih fotelja, koje volite više od bilo čega, i pogledajte kroz prozor, jer smeće ne vidi samo onaj koji neće”, piše u saopštenju DPS Nikšić.

BONUS VIDEO: Ministar Ćulafić laže građane Nikšića, smeće se i danas odvozi u Željezaru

izvor Vijesti.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more