IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDO– “PES” POČEO DA PRUŽA OTPOR SRPSKOM AUTOKRATI: Vasilije Čarapić- Kritikovao je Rezoluciju o Srebrenici, pa sa Njemačkom potpisao sporazum o iskopavanju litijuma… (foto)

”Prvo smo mu bili krivi što je Njemačka podnijela rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici, a sad smo mu krivi što je sa tom istom Njemačkom, koja je po njegovom kazivanju htjela Srbe za proglasi za genocidan narod, potpisao sporazum o iskopavanju litijuma koji ne podržavaju njegovi građani”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, vijesti, 12. VIII 2024… 00: 33… ČUDO– “PES” POČEO DA PRUŽA OTPOR SRPSKOM AUTOKRATI: Vasilije Čarapić- Kritikovao je Rezoluciju o Srebrenici, pa sa Njemačkom potpisao sporazum o iskopavanju litijuma… (foto)

Čan Predsjedništva Pokreta Evropa sad i šef poslaničkog kluba te partije u Skupštini Crne Gore Vasilije Čarapić kazao je da se zvanična Podgorica ne miješa u unutrašnja pitanja Srbije.

Podsjetimo, Vučić je, govoreći o protestima protiv iskopavanja litijuma u njegovoj državi, kazao kako su mu “jasni Zagreb, Sarajevo i zvanična Podgorica”.

“Sad smo i za ovo krivi…Prvo smo mu bili krivi što je Njemačka podnijela rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici, a sad smo mu krivi što je sa tom istom Njemačkom, koja je po njegovom kazivanju htjela Srbe da proglasi za genocidan narod, potpisao sporazum o iskopavanju litijuma koji ne podržavaju njegovi građani”, naglasio je Čarapić.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. jul 2023. godine…

“Takođe, ovo je skoro pa vapaj za Đukanovićem i vremenom njegove vladavine, što je paradoksalno jer upravo njegovi sledbenici priželjkuju pad režima AV, dok se zvanična Podgorica ne miješa u unutrašnja pitanja Srbije. Kakve čari balkanske politike”, napisao je Čarapić na mreži X.

On ističe kako je Vučićev istup “skoro pa vapaj za (Milo) Đukanovićem”.

“I za vremenom njegove vladavine, što je paradoksalno jer upravo njegovi sledbenici priželjkuju smjenu Vučića, dok se zvanična Podgorica ne miješa u unutrašnja pitanja Srbije. Kakve čari balkanske politike”, istakao je on…

izvor Portal aktuelno.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   PODGORICA- Na šalterima SC "Morača": Redovi za karte za utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more