IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Janović i FILIP Adžić napustili sjednicu Odbora za bezbjednost: Parlament ponižen, građani zaslužuju da znaju šta se dešava iza zatvorenih vrata… (foto, video)

Poslanici DPS Nikola Janović i GP URA Filip Adžić, napustili su jutros sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu, jer, kako navode, nisu željeli da učestvuju u ‘netransparentnosti’ i ‘ponižavanju parlamenta’.

Janović i Adžić su, navode Vijesti, nakon što su napustili sjednicu, novinarima kazali da je sjednica trebala da bude otvorena za javnost.

“Građani imaju pravo da znaju šta se dešavalo prilikom imenovanja v.d. direktora Uprave policije”, kazao je Janović.

Premijer Milojko Spajić i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, prema riječima Adžića, danas su ponizili parlament.

“Čekali smo da javnost sazna o nečemu što je gaženje institucija, a premijer i ministra su odlučili da je zatvore za javnost. Nepoštovanje građana, pogotovo nakon nakon odluke Upravnog suda da obori izbor Radovića”, rekao je Adžić.

Čitaj još:   KONAČNA ISTINA: KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID...

Janović je istakao da je sramota da se nakon što šest mjeseci čekanja sjednica održava iza zatvorenih vrata.

“Ako neko čeka toliko, javnost je zaslužila da čuje. Neke stvari koje javnost mora da zna – radi se o bezbjednosnom sektoru”, navodi Janović.

izvor: analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more