IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović: MILOJKO Spajić u akciji sa Mandićem, odlučio da se Premijerski sat ne održi, bacaju Crnu Goru na koljena… (foto, video)

Lider URE Dritan Abazović poručuje da je premijer Milojko Spajić “u akciji sa Andrijom Mandićem odlučio da se Premijerski ne održi”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30. 07. 2024… 20: 33… DRITAN Abazović: MILOJKO Spajić u akciji sa Mandićem, odlučio da se Premijerski sat ne održi, bacaju Crnu Goru na koljena… (foto, video)

“Šta reći, pokušaću da objasnim šta se desilo. Premijer je u akciji sa Mandićem odlučio da se ne održi Premijerski sat, postojali su uslovi da se održi i da premijer da odgovore”, istakao je Abazović. 

Poručio je da je danas “pored Skupštine, ponižena i Bošnjačka stranka”

“Desno populistička opcija pokazuje da ima samo jedan jedini cilj, da se Crna Gora baci na koljena i da se ponize sve institucije. Ponovo bježanje sa Premijerskog sata”, kazao je Abazović. 

Čitaj još:   UŽAS U ZAGREBU: Smrt maloljetnice, tijelo umotano u tepih… (foto i video)

Kazao je i da “ne zna da li građani mogu da osjete atmosferu”. 

“Ovakvog dripca Crna Gora nije imala na čelu. Ovakve prevarante, spekulante kojima ništa nije sveto. Siguran sam da će pravi odgovor dobiti 29. septembra u Crnoj Gori”, kazao je DRITAN Abazović. 

BONUS VIDEO: Trinaesta- posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini, 30.07.2024.

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more