IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANISLAV Nenezić: MILOJKO Spajić u Japanu studirao origami, a ne ekonomiju… (foto, video)

Spajić je danas odgovarao poslanicima pred odborima za bezbjednost i odbranu i ekonomiju, finansije i budžet na teme izbora v.d. direktora Uprave policije i realizacije Programa Evropa sad 2.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30. 07. 2024… 21: 33… BRANISLAV Nenezić: MILOJKO Spajić u Japanu studirao origami, a ne ekonomiju… (foto, video)

Bilo je planirano da bude održan i premijerski sat, ali je predsjednik Skupštine Andrija Mandić odlučio da se to ne desi zbog, kako je objasnio, kašnjenja uzrokovanog trajanjem sjednice Odbora za ekonomiju.

Premijer Milojko Spajić na Olimpijskim igrama u Parizu ostao je duže od Rafaela Nadala, znači li to sada da je drugi “reket” svih vremena, upitao je poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić, osvrćući se na današnja dešavanja u Skupštini Crne Gore.

Spajić je danas odgovarao poslanicima pred odborima za bezbjednost i odbranu i ekonomiju, finansije i budžet na teme izbora v.d. direktora Uprave policije i realizacije Programa Evropa sad 2. Bilo je planirano da bude održan i premijerski sat, ali je predsjednik Skupštine Andrija Mandić odlučio da se to ne desi zbog, kako je objasnio, kašnjenja uzrokovanog trajanjem sjednice Odbora za ekonomiju.

Čitaj još:   CETINJE: ONI KOJI PJEVAJU PJESME OKUPATORA, BIĆE DOČEKANI KAO OKUPATORI...

”Poslije današnje sjednice odbora za ekonomiju stiče se utisak da je u Japanu definitivno studirao pravljenje origami-a, a ne ekonomiju! P.S. Aktuelna većina na aparatima, brzo će nova rekonstrukcija, tik-tak”, poručio je Nenezić na mreži X.

izvor portal aktuelno,me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more