IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković- Kuč uputila oštru osudu i kritiku MILOJKU Spajiću: Pravi kompromis sa svakim, da bi sačuvao poziciju Predsjednika Vlade… (foto, video)

Aleksandra Vuković- Kuč, zastupnica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore, kritikovala je novu Vladu Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30. 07. 2024… 07: 33… ALEKSANDRA Vuković- Kuč uputila oštru osudu i kritiku MILOJKU Spajiću: Pravi kompromis sa svakim, da bi sačuvao poziciju Predsjednika Vlade… (foto, video)

Ova Vlada Crne Gore je formirana u kabinetu Aleksandra Vučića, kazala je Aleksandra Vuković- Kuč, zastupnica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore, kritikovala je novu Vladu Crne Gore.

Ovakva Vlada Crne Gore nije bila izbor građana i građanki. Nastala je na truhlim kompromisima i partikularnim ciljevima.

Vlada koja je sastavljena od svega i svačega. U njoj su se svezale suprotstavljene stvari i interesi. Ovako Milojko Spajić samo spašava fotelju i pravi kompromis sa svakim kako bi očuvao svoju poziciju. Loše po Crnu Goru i njenu budućnost– istakla je u emisiji ‘7PLUS'…

ALEKSANDRA Vuković- Kuč smatra kako je ova Vlada rezultat spoljih utjecaja.

Čitaj još:   ISTANBUL: Aerodrome na Bosforu za osam mjeseci koristilo blizu 27 miliona putnika... (foto)

– Crna Gora je postala tužni prorektorat i svako se više pita nego oni iznutra. Ova Vlada je formirana u kabinetu Aleksandra Vučića– kazala je…

Oštro je kritikovala i Milojka Spajića i njegovu izjavu da je danas Crna Gora najpomirenija u svojoj historiji, te da je nova Vlada garant stabilnosti i zrelosti, ali i da će biti svjetionik za cijeli Balkan.

-Milojko Spajić se odrekao onih ministara koji nisu pravili skandale i koji su odgovorno radili svoj posao. To je Vlada koja prijeti da Crnu Goru uvede u ozbiljnu krizu. Srljamo u propast i ovo ne nudi nikakvu nadu – zaključila je.

Bonus video: Aleksandrta VUKOVIĆ- KUČ OŠTRO KRITIKOVALA Milojka SPAJIĆA: PRAVI KOMPROMIS SA SVAKIM KAKO BI SAČUVAO POZICIJU…

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more