IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vladimir BUJANEC PORUČIO Milanu KNEŽEVIĆU: Voliš ljetovati na tuđem, al’ u Rovinj više nećeš, žena nek’ slobodno dođe… (foto)

Milane, Milane, poraženi ‘đedov’ velikosrbine! Pa, što je tvoj ‘đed’ uopće radio u Karlovcu?! Koga je on to ”oslobađao”?! I još na Đurđevdan, slično kao što su- uz istoimenu pjesmu – tvoji ‘drugari’ ”oslobađali” Vukovar ‘91. godine… I pucali na Dubrovnik…

Milane, sramoto Crne Gore! Nisu to bili pošteni i ponosni crnogorski patrioti sa Cetinja, na Hrvatsku su udarili ovi tvoji VELIKOSRBI, koji jednako mrze i Vukovar i Dubrovnik i Cetinje!

Popularni novinar i voditelj najgledanije i najuticajnije političke emisije u Hrvatskoj ”Bujica”, Velimir Bujanec obratio se lideru Demokratske narodne partije (DNP) i poslaniku u Skupštini Crne Gore Milanu Kneževiću nakon što je ovaj ironično reagovao na zabranu ulaska u Hrvatsku.

Obraćanje koje je Bujanec objavio na svom Facebook profilu prenosimo u cjelosti:

PORUKA NEPOŽELJNOM VELIKOSRBINU IZ CRNE GORE: Milane Kneževiću, ništa nisi naučio iz primjera svoga ‘đeda’ koji je ‘45. “oslobađao” Karlovac i poginuo! Mišini Gromovi nisu vas ni ‘91. pustili preko Koranskoga mosta, zato nemoj srbovati– da ne bude i treća nesreća!

Četnički vojvoda Andrija Mandić, Porfirijev dupelizac Milan Knežević i Vučićevo spadalo Aleksa Bečić – zbog izglasavanja tzv. Rezolucije o Jasenovcu u Skupštini Crne Gore, sada definitivno ne smiju u Hrvatsku. Fakat lijepa ljetna vijest!

Aktualnoj vlasti na službenim smo stranicama Bujice upravo takav potez prvi sugerirali još 29. lipnja ove godine i u javnoj objavi predložili Gordanu Grliću Radmanu: “Trojici Vučićevih vazala iz Podgorice dovoljno je zabraniti ulazak u Hrvatsku i proglasiti ih ‘non grata’ personama!”

Čitaj još:   BANJA LUKA: Kod restorana „Kanjon“, pronađeni leševi dvije žene...

Iako je Bujica tim dosljedno kritičan prema mnogim potezima nove koalicijske vlasti, ovoga puta ministar vanjskih i europskih poslova RH zaslužuje pristojnu pohvalu.

Mandića i Bečića nije potrebno posebno komentirati, dovoljno se osvrnuti tek na tragikomičnog Kneževića, koji je – kako kaže – dobio ime po ‘đedu’ Milanu koji je “zalud poginuo na Đurđevdan 1945. oslobađajući Karlovac od ustaša”…

Milane, Milane, poraženi ‘đedov’ velikosrbine!

Pa, što je tvoj ‘đed’ uopće radio u Karlovcu?! Tako daleko od svoje kuće… Koga je on to “oslobađao”?! I još na Đurđevdan, slično kao što su – uz istoimenu pjesmu – tvoji ‘drugari’ s petokrakama i kokardama “oslobađali” Vukovar ‘91. godine… I pucali na Dubrovnik…

Milane, sramoto Crne Gore!

Nisu to bili pošteni i ponosni crnogorski patrioti sa Cetinja, na Hrvatsku su udarili ovi tvoji VELIKOSRBI, koji jednako mrze i Vukovar i Dubrovnik i Cetinje!

Ti sada, Milane, za račun Beograda– kao Vučićev bijedni sluga i ‘đedov’ slijepi sljedbenik – pokušavaš “osloboditi” i Crnu Goru – od pravih Crnogoraca. Na pladnju je, poput drugih kukavnih izdajica, pokušavaš izručiti Porfirijevim svetosavcima i ‘srpskosvetskim’ punoglavcima.

Na sličan ste način svojedobno “oslobađali” i Istru, u kojoj ti je sada propalo ljetovanje! Potjerali ste domaćine, pokrali im domove i pobacali ih u fojbe… Bili su to tvoji “crnogorski” četnici, suborci ‘đeda’ tvoga “zalud poginula” – presvučeni u Titove komunističke jugopartizane!

Čitaj još:   MILOJKO Spajić odgovorio MILANU Kneževiću stihom, JELENE Karleuše: "Ko ti to baje?" (foto, video)

Zato i voliš ljetovati na tuđem. Al’ u Rovinj više nećeš! Žena nek’ slobodno dođe, bez tebe… Mi u Hrvatskoj poštujemo žene, a četnike NE.

PHOTO/SCREEN/JL/BUJICA:

Na ovoj smo stranici prije gotovo  mjesec dana (29.06.2024.) prvi apelirali na državne vlasti da trojicu velikosrpskih huškača iz Crne Gore proglase nepoželjnima u Republici Hrvatskoj!

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more