IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kako se troše državni novci- CRNA GORA jedina zemlja sa dvije delegacije na Olimpijskim igrama: Vladin avion uveče prebacio JAKOVA Milatovića, sljedećeg jutra letio MILOJKO Spajić za Pariz… (foto)

Prema informacija Portala ETV, u srijedu veče vladin avion ,,leardžet“ prebacio je predsjednika države Milatović i njegovu delegaciju, da bi nakon povrataka u Podgoricu skljedećeg jutra odvezao premijera Spajića i njegovu ekipu za Pariz…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26. 07. 2024… 11: 53… Kako se troše državni novci- CRNA GORA jedina zemlja sa dvije delegacije na Olimpijskim igrama: Vladin avion uveče prebacio JAKOVA Milatovića, sljedećeg jutra letio MILOJKO Spajić za Pariz… (foto)

Politički sukob nekadašnjih partijskih saboraca iz Pokreta ,,Evropa sad!“, premijera Milojka Spajića i predsjednika Jakova Milatovića, odražava se i na povećanje državnih troškova: Crna Gora biće biti jedina država sa dvije zasebne državne delegacije na Olimpijskim igrama.

Prema informacija Portala ETV, u srijedu veče vladin avion ,,leardžet“ prebacio je predsjednika države Milatović i njegovu delegaciju, da bi nakon povrataka u Podgoricu skljedećeg jutra odvezao premijera Spajića i njegovu ekipu za Pariz.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. maj 2024. godine

Iz Pariza se juče oglasio crnogorski predsjednik, ali ne pričom o Olimpijskim igrama, već o politici: Milatović je istakao zadovoljstvo što su odbornici parlamaneta Glavnog grada izglasali skraćenje mandata, što znači i vanredne izbore u Podgorici krajem septembra.

I dok su iz PES- a odmah odgovorili i napali Milatovića, premijer Spajić se juče nije oglašavao, ali ne treba sumnjati da će se i on iz Francuske oglasiti povodom političkim dešavanjima u Crnoj Gori….

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more