IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Milošević SMRŠAO 20 kilograma BEZ GLADOVANJA: “ZAVRŠIO SAM SA DIJETAMA”, imam RECEPT- “Nisam izbacio ništa što volim…” (foto, video)

Glumac Andrija Milošević je uspio da se otarasi suvišnih kilograma bez dijeta i gladovanja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26. 07. 2024… 00: 13… ANDRIJA Milošević SMRŠAO 20 kilograma BEZ GLADOVANJA: “ZAVRŠIO SAM SA DIJETAMA”, imam RECEPT- “Nisam izbacio ništa što volim…” (foto, video)

Glumac Andrija Milošević uspio je da za manje od godinu dana skine čak 20 kilograma i konačno tijelo dovede u formu koju je želio. Popularni glumac je u par navrata muku mučio sa kilogramima.

Sa dijetama je završio

Iznova je pokušavao dijete, a rezultati su bili polovični. Ovog puta je, izgleda, drugačije. Čini se da je problem trajno riješen.

“Sa dijetama sam završio, to je obična prevara. Ne treba da idete na dijetu, nego kod ljudi koji će vam prepisati kako da se hranite cijeli život”, posavjetovao je Andrija sve one koji žele da smršaju, pa istakao:

“Na moje gubljenje kilograma nisu uticale ni poslovne obaveze, ni obaveze oko malog djeteta. Jednostavno, to je samodisciplin,a sebi sam obećao: “Od sada do kraja života jedem zdravo”, rekao je glumac u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA: Za vikend otopljenje do 14 C...

Kako je naglasio popularni umjetnik, problem je u glavi.

“Prežderavanje je vrsta zavisnosti. Prvo se morate skinuti sa zasićenih šećera, sa masti. To traje četiri do pet mjeseci. Znači, zaboravite na tešku i masnu hranu, na slatkiše”. 

Šta jede Andrija Milošević

Andrija Milošević otkrio je i šta se nalazi na spisku dozvoljenih namirnica.

“Nisam izbacio ništa što volim, samo određene namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krompir, pečurke i salatu. Cijelio život sam jeo crveno meso, a onda sam shvatio da mi to ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova ishrane. Važan je jogurt. Takođe, prija mi da uz ručak popijem čašu crnog vina”. 

Osim što je prihvatio zdrav režim ishrane, Andrija Milošević se bavi i sportom, uživa u vožnji bicikla, a svima savjetuje da obave redovne ljekarske kontrole.

BONUS VIDEO: “Dao celog sebe”: Andrija Milošević o knjizi koju je napisao nakon smrti majke I BLIC ŽENA STUDIO

Čitaj još:   RUSIJA UZ ČETIRI IZUZETKA NA ŠEST MJESECI- Od 1. marta, zabranjuje izvoz benzina, evo koje su države izolirane... (foto, video)

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more