IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO kako hrvatski “tisak” javlja o proglašenju ANDRIJE Mandića Raja, ALEKSA Bečića i MILANA Kneževića Pipuna, za persone non grata… (foto)

Vijest da je Hrvatska proglasila predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i predsjednika DNP, poslanika Milana Kneževića za persone non grata te im zabranila ulaz u tu zemlju obilježiće i sjutrašnje naslovnice najvažnijih zagrebačkih medija.

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 25. 07. 2024… 20: 33… EVO kako hrvatski “tisak” javlja o proglašenju ANDRIJE Mandića Raja, ALEKSA Bečića i MILANA Kneževića Pipuna, za persone non grata… (foto)

Zvanični Zagreb tako je nastavio da sankcioniše usvajanje Rezolucije o genocidu u Jasenovcu koju je Skupština Crne Gore, po širokom uvjerenju na mig iz Beograda, donijela na Vidovdan, 28 juna.

Tako Večernji list na svojoj naslovnici objavljuje tekst o oštroj diplomatskoj noti Zagreba Podgorici te da “Hrvatska ovakvu Crnu Goru neće pustiti u EU”.

Čitaj još:   NE ZAUSTAVLJA SE: Šešelj nastavio sa MONSTRUOZNIM UVREDAMA na račun DRAGINJE Vuksanović Stanković (video)

Jutarnji list navodi da su “Crnogorski autori rezolucije o Jasenovcu nepoželjni u RH”, a jedan od naslova je i da su “trojica crnogorskih političara proglašena nepoželjnim u Hrvatskoj”.

Podsjetimo, odluka o proglašenju dvojice visokih zvaničnika Crne Gore i lideru DNP za persone non grata obnarodovana je jutros.

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more