IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović: ERVIN Ibrahimović da objasni Hrvatskoj, da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo dobri momci… (foto)

Članica EU i nama prijateljska Hrvatska proglasila je nepoželjnima čelnike nove vlade i parlamentarne većine! To je sve što je potrebno da znamo o karakteru i suštini aktuelne prepakovane i nevješto našminkane vladajuće garniture, ocijenio je lider Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović.

“Tako se, nakon samo dva dana od konstituisanja, kao kula od karata srušila mantra o “evropskom” i “pomiriteljskom” karakteru novoformirane po(D)miriteljske vlade”, naveo je Šehović na mreži X.

Kako je dodao, “sada oni kojima u takvoj Vladi nije ni bilo mjesto, ali su na zaprepašćenje građanske Crne Gore samo zbog fotelja u nju uskočili, shvataju u kakvo su loše političko društvo upali”.

“P.S. Kad smo već kod društva, očekujem da novi ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović našim prijateljima u Hrvatskoj objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo dobri momci”, zaključio je Šehović.

Čitaj još:   HAOS "Delta soj mogu da prenose i vakcinisani i nevakcinisani" (foto i video)

izvor: standard.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   NIJEMCI IZ BERLINA O CRNOM SCENARIJU U BOSNI I HERCEGOVINI: Bošnjačka većina bila bi sposobna za odbranu zemlje... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more