IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SENAD Pećanin: “BS” podigla standarde društvenog nemorala i političke izdaje principa kojih se držao časni Rafet Husović… (foto)

”Vučićeva BIA je ovim konačno ispunila važan cilj: nakon vođa albanskih partija u Crnoj Gori, konačno su našli bošnjačkog lidera spremnog da radi par fotelja u novoj Vladi Crne Gore (sa čak 30 ministarstava!?) sklopi savezništvo sa negatorima genocida u Srebrenici i slavljenicima Ratka Mladića”, napisao je SENAD Pećanin…

SARAJEVO- PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23. 07. 2024… 17: 33… SENAD Pećanin: “BS” podigla standarde društvenog nemorala i političke izdaje principa kojih se držao časni Rafet Husović… (foto)

Bošnjačka stranka je odlukom o ulasku u vladajuću svetosavsko-rusku koaliciju u Crnoj Gori podigla standarde društvenog nemorala i političke izdaje principa kojih se držao prvi predsjednik stranke, časni Rafet Husović, kazao je Senad Pećanin, advokat, novinar i politički analitičar.

” Još 2016. godine on je, unatoč pritiscima, savjetima i izdašnim ponudama (koje su dolazile sa svih strana, u rasponu od notornog Fahrudina Radončića do “Putinovog Arkana” Ramzana Kadirova) odbio premijersku funkciju u četničkoj koaliciji za satiranje Crne Gore i Crnogoraca…

Zahvaljujući aktuelnom predsjedniku Ervinu Ibrahimoviću, Bošnjačka stranka je izdala Crnogorce i Crnu Goru, okrenula leđa onima koji su hrabro i ustrajno godinama borili protiv odnosa prema Bošnjacima kao “Turcima” koje je opisivao Amfilohije Radović”, naveo he Pećanin na mreži X.

Čitaj još:   Kako,da zaspite za samo DVA MINUTA U DVA KORAKA...

Kako je dodao, “Bošnjacima” u Crnoj Gori, umjesto njih, partneri i saveznici su postale stranke koalicije čiji je lider četnički vojvoda Andrija Mandić.

“Vučićeva BIA je ovim konačno ispunila važan cilj: nakon vođa albanskih partija u Crnoj Gori, konačno su našli bošnjačkog lidera spremnog da radi par fotelja u novoj Vladi Crne Gore (sa čak 30 ministarstava!?) sklopi savezništvo sa negatorima genocida u Srebrenici i slavljenicima Ratka Mladića”, napisao je Pećanin.

Ovim je, kako kaže, multietnički, antifašistički politički blok u Crnoj Gori razbijen i zamijenjen vladajućom multietničkom, profašističkom koalicijom.

“Ako je tačna Ibrahimovićeva tvrdnja na sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke (da je podršku za koaliciju sa vojvodom Mandićem dobio od Bakira Izetbegovića) to može iznenaditi samo neupućene.

Po ko zna koji put pokazuje se da je liderima nacionalnih stranaka zaštita interesa naroda čijim se zaštitnicima predstavljaju tek najbolji način za ostvarenje životnog, malograđanskog sna: zvučne ministarske funkcije, kabineta, sekretarice, službenog automobila i pratnje, tendera, zapošljavanja rodbine… Nada da je Ibrahimović,…

Rožajac, u stanju preskočiti vlastitu sjenu provincijalca očaranog svjetlima reflektora bila je nerealna”,poručio je SENAD Pećanin…

Čitaj još:   SENAD Pećanin: “Odlučio sam da sa današnjom konferencijom okončam moj višedecenijski javni angažman u praćenju i analiziranju politike!” (foto, video)

izvor Portal aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more