IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA DRAMA- OZLIJEĐENO TROJE POLICAJACA U HRVATSKOJ: Prijetio sjekirom i nožem, umro nakon što su ga svladali! (foto, video)

Muškarac koji je policajcima prijetio sjekirom i nožem preminuo je nedugo nakon što su ga uspjeli svladati…

GAREŠNICA: Hrvatka, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23. 07. 2024… 12: 33… NOVA DRAMA- OZLIJEĐENO TROJE POLICAJACA U HRVATSKOJ: Prijetio sjekirom i nožem, umro nakon što su ga svladali! (foto, video)

Nakon policijske intervencije preminuo je muškarac koji im je neposredno prije toga prijetio nožem i sjekirom. 

Sve se dogodilo jutros oko 7: 10 kad je Policijska postaja Garešnica dobila dojavu da je u je u Velikoj Trnovitici psihički rastrojeni muškarac sišao s traktora na cesti te prijetio nožem građanima.

“Na mjesto događaja upućeno je šest policijskih službenika koji su intervenirali prema muškarcu, no on se oglušio na usmeno izdane zapovjedi i prijetio policijskim službenicima nožem i sjekirom. Kako bi svladali muškarca, policijski službenici primijenili su fizičku snagu i sprej s nadražujućom tvari te mu stavili sredstva za vezivanje. 

Čitaj još:   PRIJETE DA, 625 POLICAJACA MORA NA DIJETU: Imaju šest mjeseci da ispune uslove o težini ili da mijenjau posao...

Prilikom svladavanja otpora koji je muškarac pružao ozlijeđena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijski službenici na mjesto događaja pozvali su hitnu medicinsku pomoć, a neposredno prije njihova dolaska muškarcu je pozlilo. Djelatnici hitne medicinske pomoći muškarca su reanimirali, no preminuo je na mjestu događaja.

Slijedi provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja”, stoji u službenom priopćenju PU bjelovarsko- bilogorske.

BONUS VIDEO: Šestero mrtvih i više ranjenih u nezapamćenom zločinu u Daruvaru | Dnevnik Nove TV

izvor Dnevnik.hr

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Na GRANICI između BiH i Srbije: Pucali iz taksija na policajce, jedan ubijen, drugi teško ranjen, za napadačima tragaju i helikopterima... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more