IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STANKO Radulović: PSIHOTIČNI AUTOKRATA SVUDA PUŠTIO PIPKE- Čak sport zarobljen od strane SNS- a i podređen željama Vučića… (foto)

Ljubitelje sporta u Crnoj Gori treba dodatno da brine što se Vučić najbolje razumije i u sve što se dešava u našoj državi. On bolje od svih crnogorskih istoričara poznaje crnogorsku istoriju, kakva kapela treba da bude na Lovćenu, šta treba da se uradi sa strategijom razvoja sporta u Crnoj Gori koja bi trebalo da bude neka vrsta 27. izborne jedinice. A samim tim crnogorske lige treba da budu razvojna takmičenja za buduće reprezentativce Srbije.

Žali se pred put u Pariz na Olimpijske igre selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić da KSS nema plan i program rada za naredne četiri godine i da je to velika opasnost po budućnost srpske košarke.

Čovjek po tradiciji priča o problemima, ali i on legao na rudu i neće da kaže gdje se krije osnovni problem srpskog sporta i da je debakl u Parizu, ako ne na Olimpijskim igrama, ono nakon toga, izvjestan jer je sve podređeno samo jednom komunističkom klubu izniklom iz policijsko-špijunske organizacije OZNA, preteče UDBA-e i današnje BIA-e.

Svetislava Pešića treba da brine nekoliko stvari u srpskoj košarci i sportu, ali ni on neće da govori o konkretnim stvarima već samo o nedostatku plana rada između dva olimpijska ciklusa…

Kao što su ključni problem srpskog fudbala Aleksandar Vučić i Zvezdan Terzić, tako su najveći problem srpske košarke Aleksandar Vučić i Nebojša Čović, a recimo u vaterpolu opet Aleksandar Vučić i Viktor Jelenić i svima je ishodište Crvena zvezda…

Prvi problem je što se srpski sport našao u kandžama SNS i podređen je željama Aleksandra Vučića, koji je sebi već pripisao sve zasluge što će u Parizu igrati i Nikola Jokić, jer, navodno, da njega nije bilo najbolji košarkaš svijeta ne bi igrao na Olimpijskim igrama.

Čitaj još:   GI “21. maj”: ALEKSA Bečič Vučićev dobošar, a “Vijesti” noseći punkt gnjilih avgustovskih promjena... (foto)
Selektor srpske košarkaške reprezentacije i Svetislav Pešić

Zato će Vučić prije nego poleti avion sa reprezentativcima Srbije ući da poželi sreću olimpijcima. Svi koji osvoje u Parizu medalje moraće se zahvaliti Vučiću jer su njegove zasluge najveće, a oni koji dožive debakl kao nedavno fudbaleri moraće u pakao kao što mora Dušan Tadić.

Kada bi Pešić imao dovoljno hrabrosti, a nema, javno bi rekao da je najveći balast srpskog sporta, trenerska diploma Aleksandra Vučića za sve sportove i činjenica da se u sve razumije bolje od selektora srpskih reprezentacija, možda bi programa i bilo.

No ljubitelje sporta u Crnoj Gori treba dodatno da brine što se Vučić najbolje razumije i u sve što se dešava u našoj državi. On bolje od svih crnogorskih istoričara poznaje crnogorsku istoriju, kakva kapela treba da bude na Lovćenu, šta treba da se uradi sa strategijom razvoja sporta u Crnoj Gori koja bi trebalo da bude neka vrsta 27. izborne jedinice. A samim tim crnogorske lige treba da budu razvojna takmičenja za buduće reprezentativce Srbije.

U prilog ovoj tvrdnji idu i riječi koje je juče srpskim olimpijcima uputio psihotični autokrata – da će se ”vašim uspjesima radovati i u Beranama i Pljevljima”.

Za srpske olimpijce navijaće se i u Beranama i Pljevljima – Aca Psiho Vučić

Svi znamo da je Srbija kao ”prijateljska” zemlja uvijek težila da Crnoj Gori otme najkvalitetnije sportiste poput Andrije Prlainovića i Dušana Mandića na primjer.

Uostalom svi najbolji srpski sportisti od referenduma uglavnom su bili porijeklom Crnogorci, iako po velikosrpskoj mitomaniji, Crnogorci ne postoje – Novak Đoković, Ana Ivanović, Jelena Janković, pomenuti Mandič, Prlainović…

Čitaj još:   VUČIĆ POLUDIO, A IZGLEDA DA ĆE IH JOŠ "ĆERATI": Crna Gora zabranila ulazak na svoju teritoriju Matiji Bećkoviću, Čedomiru Antiću...

I zato je u pravu Pešić kad priča da KSS nema program rada za naredne četiri godine, jer je osnovni zadatak da se uništi Partizan i očerupa Crna Gora.

Ali panici nema mjesta, Vučić uči za košarkaškog trenera, i izuzetno nadahnuto lupa “banane” djeci, uostalom nedavno je pokazao da izutetno dobro poznaje sve tajne košarkaške taktike.

Zato Pešiću, odmah nakon Pariza na kanabe kod Vučića po četvorogodišnji program za razvoj srpske košarke, a njegov tim stručnjaka ima isti takav program i za ostale sportove…

Piše: Stanko Radulović

izvor: aktuelno.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more