IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA PROMJENA VREMENA: Pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, ide prognoza za nekoliko dana koji dolaze… (foto)

U utorak, pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, očekuju se i lokalni pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 22. 07. 2024… 08: 33… NOVA PROMJENA VREMENA: Pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, ide prognoza za nekoliko dana koji dolaze… (foto)

Poslijepodne lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom se očekuju u Hercegovini, centralnim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, a tokom noći na sjeveru Bosne. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 28 do 34, na jugu 37 °C.

U utorak u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 27 do 33, na jugu 37 °C.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Poslije podne padavine prestaju uz potepeno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne na jugu Hercegovine je moguć lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 27, a dnevna od 22 do 28, na jugu 34 °C.

Čitaj još:   NOVA PROMJENA VREMENA: Danas pretežno sunčano uz lokalne pljuskove... (foto)

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 26, a dnevna od 22 do 28, na jugu 34 °C.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more